carnivalka napisał(a):Możemy mieć nadzieję,że wyższy kurs euro będzie zrekompensowany przez tańsze paliwo?
carnivalka napisał(a):Możemy mieć nadzieję,że wyższy kurs euro będzie zrekompensowany przez tańsze paliwo?
alessandro1977 napisał(a):carnivalka napisał(a):Możemy mieć nadzieję,że wyższy kurs euro będzie zrekompensowany przez tańsze paliwo?
Już widać spadek cen paliwa choć miejmy nadzieję, że to jeszcze nie koniec...na dzień dzisiejszy w Bolesławcu 95 jest po 4, 15...
smoki3 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):carnivalka napisał(a):Możemy mieć nadzieję,że wyższy kurs euro będzie zrekompensowany przez tańsze paliwo?
Już widać spadek cen paliwa choć miejmy nadzieję, że to jeszcze nie koniec...na dzień dzisiejszy w Bolesławcu 95 jest po 4, 15...
W Warce na Orlenie olej 4,30- , w Radomiu natomiast około 4,10-, natomiast w poniedziałek i wtorek byłem w Poznaniu, atam 3,98- ; 4,02-.
smoki3 napisał(a):Jak znam nasze układy to wszystko się wyrówna i jak zwykle dołożymy my szarzy podatnicy.(jeśli będziemy mieli z czego ).
Janusz Bajcer napisał(a):Hi Hi hi - a mnie zostało ok. 400 euro zakupione przed wyjazdem na wakacje 2008, bo zamiast za kemping płacić w euro lub w kunach (po wymianie) - zapłaciłem kartą.
Na "kawałek" wakacji 2009 te kilka euro będzie jak znalazł
Plumek napisał(a):Nic nie będzie. Będzie jak w 2007 roku co najwyżej.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne