Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Euro Pol Tour

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demi73
Autostopowicz
Euro Pol Tour

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi73 » 05.07.2006 09:03

kochani prosze o pomoc, czy ktos zna biuro podrózy EURO POL TOUR z Katowic ? znalazłam fajne tanie wczasy ale wydają mi sie tak tanie,że aż niemozliwe. A moze macie jakis sposob zeby sprawdzic takie biuro? BARDZO PROSZE O POMOC
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 05.07.2006 10:58

demi73 napisał(a):kochani prosze o pomoc, czy ktos zna biuro podrózy EURO POL TOUR z Katowic ? znalazłam fajne tanie wczasy ale wydają mi sie tak tanie,że aż niemozliwe. A moze macie jakis sposob zeby sprawdzic takie biuro? BARDZO PROSZE O POMOC
sprawdzić czy biuro jest członkiem Polskiej Izby Turystyki www.pit.org.pl/
demi73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi73 » 05.07.2006 12:56

bardzo dziekuje za odpowiedź, sprawdziłam jest członkiem Polskiej Izby Turystyki, czy to wystarczy? znalazlam wycieczke do włoch za 380 zł na 9 dni, przejazd, ubezpieczenie i noclegi, termin wprawdzie wrzesniowy ale i tak wydaje mi sie tanio
lester1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lester1 » 05.07.2006 13:04

Tu jest mój krotki opis podróży z Europol Tour. Dodam tylko że co do samego pobytu (Chorwacja) nie mam uwag - wszystko zgodne z informacjami w katalogu.

forum/viewtopic.php?t=6267&start=75
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.07.2006 13:39

demi73 napisał(a):bardzo dziekuje za odpowiedź, sprawdziłam jest członkiem Polskiej Izby Turystyki, czy to wystarczy? znalazlam wycieczke do włoch za 380 zł na 9 dni, przejazd, ubezpieczenie i noclegi, termin wprawdzie wrzesniowy ale i tak wydaje mi sie tanio

cena jest pewnie za osobę w apartamencie 5 osobowym,czyli na taki wyjazd najlepiej wybrać się ze znajomymi by nie spać w małżeńskim łożu z przygodnie poznanym wczasowiczem :wink:
demi73
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi73 » 06.07.2006 13:41

Bardzo wam dziękuje :D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone