Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Euro - kupujecie czy czekacie?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.02.2005 19:49

niezawodny napisał(a):
slapol napisał(a):...niezawodny, życzę Ci , aby ...te odpowiednie służby miały poczucie humoru :wink: :lol:

Myślisz Slapolu że ci smutni to nie biorą w łapę? Każdy jakoś chce żyć; "żyje się raz, rąbanka, kaszanka... kto nie handluje nie żyje" - skąd my to znamy...
Mój ojciec mawia że w Polsce tylko ryba nie bierze - coś w tym jest :lol:

Na szczęscie mawianie twojego ojca nie jest opiniotwórcze.
Żeby ktoś brał ktos musi dawać .Chyba to trenujecie.
Eh rąbanka.Smutny wałku.
Żyj sobie jakoś ,ale od policji się odczep.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.02.2005 19:57

krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 28.02.2005 23:15

Chyba teraz należy być czujnym i wkrótce kupić na wakacje lub większą ilość. Tak sądzę. 3.80 - sprzedaż w kantorach i kupujemy.
:?: Pozdrawiam
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 01.03.2005 07:02

Ja jestem czujny już od miesiąca w związku z czym kupiłem po 4.10 he he he... Troche straciłem , ale trudno , nie sądziłem , że zejdzie EURO aż tak nisko. Zresztą gdybym miał sie przejmować kwotą 30 zł w tę czy we wtę to siedziałbym w domu , a nie wyrywał się na zagraniczne wczasy :-)

pozdrawiam
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 01.03.2005 18:45

Gdybym Jacol nie wiedział że jesteś z Wielkopolski to bym się zdziwił.
Bo wy wszystko zawsze przeliczacie i generalnie lepiej wam to wychodzi niż innym :wink:
No cóż tym razem taktyka galicyjska - "czekać" okazała się być skuteczniejsza :lol: Ja kupię Euro w końcu czerwca po 3.50. I co ty Jacol na to? :lol:
P.S.
A jakby co to ci odsprzedam po 3.60 :lol:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 01.03.2005 19:05

niezawodny napisał(a): Ja kupię Euro w końcu czerwca po 3.50. I co ty Jacol na to? :lol:
P.S.
A jakby co to ci odsprzedam po 3.60 :lol:

Ha ha ha , a to o nas - Wielkopolanach mówia "sknerusy" :wink:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 01.03.2005 19:09

A tak na poważnie to dzisiaj w moim mieście EURO było juz po 3.98 zł. Tak więc Niezawodny nie zdziwię się , jeśli faktycznie uda Ci się w czerwcu dostać za 3.50 zł. Ja się na ekonomii nie znam i przyznaję , że kupiłem nieco zbyt wcześnie , ale bałem się , że znowu podskoczą.
Zresztą kupuj sobie tanio , nie mam nic przeciwko temu.... Postawisz Karlovacko i wybaczę Ci :lol:

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2005 19:30

niezawodny napisał(a):Gdybym Jacol nie wiedział że jesteś z Wielkopolski to bym się zdziwił.
Bo wy wszystko zawsze przeliczacie i generalnie lepiej wam to wychodzi niż innym :wink: ...

...napisał Krakus czyli ...przygadał kocioł garnkowi :wink: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2005 19:33

Niez... w czerwcu kupię od Ciebie kasę na całe wakacje po 3,70 :wink: :lol:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 01.03.2005 19:44

slapol napisał(a):Niez... w czerwcu kupię od Ciebie kasę na całe wakacje po 3,70 :wink: :lol:

Ha ha ha , widać , że we Wrocławiu też umieja liczyć :P
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 01.03.2005 20:05

slapol napisał(a):
niezawodny napisał(a):Gdybym Jacol nie wiedział że jesteś z Wielkopolski to bym się zdziwił.

...napisał Krakus czyli ...przygadał kocioł garnkowi :wink: :lol: :lol: :lol:

To Wy nie wiecie, skąd się wzięli Szkoci?

To Krakusy - wygnane na banicję - za rozrzutność.

:papa: MP
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2005 20:09

Wiemy, wiemy morski... :lol: :lol: ...lepiej żartować niż chorować...
Jacek, żeby Ci dodać otuchy..to powiem, że kilka dni temu kupiłem 500 EUR po 3,90...i widzę jak leci na pysk...ale jeszcze po "Polsilvera" nie pobiegłem i się nie ciacham.... :wink:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 01.03.2005 20:21

Dzięki Slapol za otuchę ! Mam już dwa worki. Przyda się :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.03.2005 21:58

slapol napisał(a):Wiemy, wiemy morski... :lol: :lol: ...lepiej żartować niż chorować...
Jacek, żeby Ci dodać otuchy..to powiem, że kilka dni temu kupiłem 500 EUR po 3,90...i widzę jak leci na pysk...ale jeszcze po "Polsilvera" nie pobiegłem i się nie ciacham.... :wink:

Jeśli kupowałes parę dni temu euro po 3.90 to podejrzewam ,ze jest to euro z produkcji Niezawodnego .Najlepiej przetrzyj na mokro spirytusem czy sie znaki nie zmywają -corel ma taki błąd przy drukowaniu.
:lol: :lol: :lol:
a kuna pnie sie w górę
http://www.kantor.to.pl/
aga2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga2 » 03.03.2005 11:58

dlugoterminowe prognozy walutowe mowia, ze kurs na koniec roku powinien byc bardzo zblizony do obecnego :) niestety przewiduja tez dosc duze wachania kursow w okolicach wyborow czyli prawdopodobnie czerwiec... mysle wiec ze albo trzeba zaopatrzyc sie w walute gdzies do polowy maja, albo przeczekac do polowy lipca (dla tych co staruja pozniej) :) a propo wielkopolan... to ludzie rozsadni i dbajacy o swoja kase :wink: pozdr :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Euro - kupujecie czy czekacie? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone