Łukasz napisał(a):Który to Bank jest tak miły, że jak rozlicza Twoje transakcje to bierze kurs średni. Z takim altruizmem ze strony Banków jeszcze sie nie spotkałem.
petris napisał(a):W zeszlym roku bylo OK Dzisiaj niezbyt.Masz racje ja kupowalam kuny w kwietnu 7,68 za 420 zl. bez prowizji. W chorwacji tez wymieniam bez prowizji.lecz byl juz 7.48 teraz na pewno jeszcze mniej.Teraz mnie interesuje kurs zamiany dolara na funt egipski
Wiesz co? dla ciebie nie ma silnych ,naucz sie czytac co ludzie pisza a nie dopasowywac swoja teorię. Straszneerloy napisał(a):petris napisał(a):W zeszlym roku bylo OK Dzisiaj niezbyt.Masz racje ja kupowalam kuny w kwietnu 7,68 za 420 zl. bez prowizji. W chorwacji tez wymieniam bez prowizji.lecz byl juz 7.48 teraz na pewno jeszcze mniej.Teraz mnie interesuje kurs zamiany dolara na funt egipski
A 2 lata temu jak ktos kupil euro to hoho. Ten ma dopiero korzystny przelicznik. Nie mowimy co bylo x temu, tylko o tym co jest teraz. Wiec nie ma co wprowadzac ludzi w blad stwierdzeniem "Najlepiej kupic w Polsce kuny"
krisb napisał(a):ja też tak sobie liczę i wydaje mnie się że bardzie opłaca sie wziąć jednak EUR niż PLN... dzisiejsze (07.07.03) kursy to:
-sprzedaż Kuny w PL: 0.68PLZ.
Dzisiaj w HR 1Eur to 7,53Kuny. Biorąc tam Euro i wymieniając je na Kuny, 1 Kuna kosztuje nas tam w przeliczeniu na złotówki ok.0.60PLN - to jest ok.0.08PLZ taniej niż u nas... Dobrze sobie liczę? dawno matmy nie miałem...