Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2004 - obstawiamy?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kitora
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kitora » 19.06.2004 16:43

Bruno - Rapaic jest wychowankiem Hajduka ale obecnie jest zawodnikiem Ancony. Kariera piłkarska - Hajduk Split , Perugia , Fenerbahce , Ancona.
Żródło - Skarb Kibica Euro 2004 - Przegląd Sportowy
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 19.06.2004 16:52

Cóż, jednak dorzucę swoje trzy grosze i ... w całej rozciągłości podzielę pogląd Niezawodnego. Dodam, że również ściskam ile sił.
A że dzisiejsza piłka nie jest taka jak choćby 20 - cia lat temu to też prawda. Nie tyle pozim jest niższy, ile charakter widowiska inny. Mnie osobiście coraz bardziej martwi fakt, iż coraz częściej istotnymi atrakcjami stają się błędy sędziów - przy wyrównanym poziomie grających stron i ich defensywnym usposobieniu, nierzadko decydują one o wyniku konfrontacji.
Na mistrzostwa na razie nie narzekajmy, raczej pomyślmy, że wszystko co najlepsze jeszcze przed nami.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 19.06.2004 17:01

Co to Krassusie? Czyżbyśmy mieli zakopać topór wojenny? :lol:

Podobno piłka nożna łagodzi obyczaje... :wink:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 19.06.2004 17:18

Kitora masz rację ale zobacz jakie ciecie są w Onecie (ale mi się rymnęło) :D :D

Milan Rapaic tutaj

http://sport.onet.pl/930465,wiadomosci.html

a Milan Rapaic tutaj

http://sport.onet.pl/1153481,1374,32517 ... o2004.html

dobre nie???.... :D
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 19.06.2004 19:22

niezawodny napisał(a):Co to Krassusie? Czyżbyśmy mieli zakopać topór wojenny? :lol:

Co prawda ja topora nie wykopywałem, tylko tak jakoś wyszło (naturę mam zadziorną i upartą). Z tym łagodzeniem obyczajów przez piłkę też różnie bywa.
Dlaczegóż jednak w naszym przypadku nie ma być jak piszesz, a więc ZAKOPUJMY :D :D :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 19.06.2004 19:30

krassus napisał(a):
niezawodny napisał(a):Co to Krassusie? Czyżbyśmy mieli zakopać topór wojenny? :lol:

Co prawda ja topora nie wykopywałem, tylko tak jakoś wyszło (naturę mam zadziorną i upartą). Z tym łagodzeniem obyczajów przez piłkę też różnie bywa.
Dlaczegóż jednak w naszym przypadku nie ma być jak piszesz, a więc ZAKOPUJMY :D :D :D

OK - no to zakopane

I jakie wrażenia z EURO 2004?
Dziś Szkopy nie dały rady Łotwie - dla mnie to największa sensacja tych mistrzostw i to bardzo sympatyczna :P :D :lol: :o
Rozbawili mnie ci niemeccy kibice w kajzerowskich hełmach z czerwono-biało-czarnymi flagami Prus - powoli wychodzi szydło z wora...
Gajus.ems
Cromaniak
Czechy -Holandia

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 19.06.2004 19:32

Oglądałem mecz Niemcy-Łotwa, wynik bardzo mnie ucieszył... ale Łotysze to jednak tylko przeszkadzacze / moim skromnym zdaniem/ Czekam już na emocje związane z meczem Czechy-Holandia. Stawiam na Czechów 2:1 ! Macie inne zdanie ?
GAJUS
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 19.06.2004 19:38

Oczywiście "Oranje" rozjadą Czechów ... jakieś 1:0 :wink: A wracając do Niemców , to nawet oni sami mówią 8O ,że tak kiepskiej reprezantacji to nigdy nie mieli .
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 19.06.2004 19:38

Też stawiam na Czechów!
Oni mają stare porachunki do wyrównania z Holendrami!
Na poprzednim Euro sędzia Colina przy stanie 0:0 podyktował w ostatniej minucie karnego z kapelusza dla Holendrów co wyeliminowało Czechów.
W eliminacjach do obecnego Euro Czesi stuknęli Holendrów i mam nadzieję że za chwilę to powtórzą. Szykuje się piękny mecz i dużo bramek, obstawiam:
CZECHY-HOLANDIA 4 : 2 :!:
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 19.06.2004 19:52

Meczu Łotyszy z Niemcami nie oglądałem (wybrałem tym razem mały rozruch własnego ciala na rowerku), więc się nie wypowiem. Nie nazywałbym jednak Łotyszy "przeszkadzaczami" - starają się wykorzystać każdą okazję do ataku, przynajmniej tak było gdy grali z Czechami.
Cóż, nie zdążyłem wytypować wyniku Czechów z Holandią, już grają i ci drudzy prowadzą jedną bramką. Kibicuję Czechom i mam nadzieję, iż odwrócą losy pojedynku.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.06.2004 21:25

Mecz NED:CZE.
1:0.
Wychodzę na balkon - rozwiesić pranko...
Wracam - a tam 2:1 !
Szybkie tempo...
Teraz jest 2:2 - i tak się ganiają od bramki do bramki, że to może nie koniec ? :wink:
P.S:Kiedy mecz finałowy?
I kto z kim? :lol:
krassus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krassus » 19.06.2004 21:39

Byłeś blisko Niezawodny, ale i ja wierzyłem w Czechów.
TAK TRZYMAĆ.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.06.2004 21:40

A nie mówiłam!
Wciągnęłam się ... i warto było.
Szkoda mi Holendrów, ale wygrywa lepszy.
Co znaczy, że trener NL do dziś nie wie, co dzieje się na boisku?(tak powiedział Gmoch)
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 19.06.2004 21:41

Piękny, cudowny mecz !!! Czesi i Holendrzy pokazali jak piekny jest futbol !!! Dzisiaj CRACOVIA niemal weszła do 1-szej ligi. Jutro mój Śląsk/oczywiście bedę na meczu/ gra z Arką o II ligę. Oby zagrali tak jak Czesi czy Chorwaci w meczu z Francją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GAJUS
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 19.06.2004 21:57

Brawo Czesi :!: :!: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
To był mecz jakie chciałoby się oglądać na mistrzostwach.
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

EURO 2004 - obstawiamy? - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone