Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Etykiety Rakiji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak
Etykiety Rakiji

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.07.2006 14:08

Hej
Dla niewtajemniczonych może to byc nietypowa prośba, ale ja potrzebuję etykietkę na butelkę rakiji: fotkę lub obrazek do skopiowania. Za zainteresowanie tematem i pomoc wielkie dzięki.
pozdrav
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.07.2006 19:41

Witam
No wiecie co, nikt nie ma zdjęcia butelki oryginalnej rakiji? śliwowicę mam, kto mi podeśle inne gatunki?
pozdrav
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 16.07.2006 20:47

Mam ( chyba jeszcze stoi pusta butelka) po rakiji z wiśni. Wyśmienita. Zdjęcie przedstawia Plitwickie Jeziera.
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 16.07.2006 21:46

Hej.
Mogę Ci przesłać zdjęcie od Travaricy,Kruskovac i Figova-ale te 2 ostatnie to są likiery.Nigdzie nie ma napisu rakija,czy likier więc jaśli chcesz to proszę bardzo-ale chyba na maila,bo nie wiem jak tu dodać zdjęcie.Zaznaczam,że nie są to trunki ze sklepu,więc etykiety sa z widokami itp.
Daj znać jeśli się zdecydujesz.
Aga
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 16.07.2006 23:21

bonar napisał(a):Hej
Dla niewtajemniczonych może to byc nietypowa prośba, ale ja potrzebuję etykietkę na butelkę rakiji: fotkę lub obrazek do skopiowania.
pozdrav

Będzie 8O podróbka :lol:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.07.2006 09:20

Tu nie chodzi o podróbę – zaraz podróba – po prostu, teraz kupiłem śliwowicę i mam, a miałem kłopoty ze znalezieniem innych gatunków i chcę wiedzieć czego szukać, po prostu. Chyba źle trafiłem, ale w czerwcu w konzumie w Makarskiej była tylko śliwowica.
Dzięki za zainteresowanie tematem a chętnych pomóc proszę o fotki na priv:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A czystą od gospodarza rzeczywiście mam i nie ma co psuć oryginału.

pozdrav
:hut:

Darek9634 i AgaBor proszę o fotki na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:papa:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 19.07.2006 11:48

Witam
Darek9634 i AgaBor przypominam sie, proszę o fotki na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav :hut:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 19.07.2006 19:09

Witam

AGA, dzięki wielkie, mam te fotki etykiet rakiji. Już ja nie przegapię tych trunków na sklepowej półce. Jak tu żyć bez forum, jeszcze raz wielkie dzięki. Coś mi świta, że musiałem je widzieć.
pozdrav
:hut: :papa:
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 20.07.2006 14:08

bonar napisał(a):Witam

AGA, dzięki wielkie, mam te fotki etykiet rakiji. Już ja nie przegapię tych trunków na sklepowej półce. Jak tu żyć bez forum, jeszcze raz wielkie dzięki. Coś mi świta, że musiałem je widzieć.
pozdrav
:hut: :papa:

:D
Ja nawet nie wiem czy takie sa w sklepach,bo nawet nie szukałam.Kupowałam na rynku,albo ze stoisk wystawionych obok domu-po skonsumowaniu oczywiście ha,ha,ha
:D
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 20.07.2006 17:55

Właśnie poszło. Też kupowana od prywatnego "wytwórcy".

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko