Witam.
Jestem ciekawy tej kolorystyki wody, nigdzie indziej, a szczególnie będąc w Chorwacji takiej nie widziałem.
Bardzo zachęcająco to wygląda. Dojście mniej zachęcające, szczególnie z dziećmi. Trzeba mieć ze sobą co najmniej lodówkę turystyczną.
maslinka napisał(a):Plaża przepiękna
A spacer pod górkę nie jest dla mnie dużym problemem. Wiadomo, w upale to mało komfortowa sprawa, ale zawsze można się zmoczyć przed podejściem i jest ok
Dawigs napisał(a):Miło z Tobą spacerować. Zdjęcia fajnie wyszły
My w zeszłym roku w tej samej wypożyczalni za ten sam samochód za 14 dni z full ubezpieczeniem płaciliśmy 462 EUR. Ceny w tym roku strasznie poszły w górę.
wiola2012 napisał(a):Za moich czasów, to na Egremni w ogóle dojścia nie było ...
Na Gialos też nie było dojazdu. ...
Chyba muszę wrócić .
_Piotrek_ napisał(a):My w 2017 oglądaliśmy Egremni tylko z góry bo pewnie od 2016 nic się nie zmieniło. Na całym zachodnim wybrzeżu plaże są piękne dostęp nie jest najłatwieszy więc i plażowiczów tak dużo nie było, wystarczyło pójść kawałek dalej od wejścia i już było kameralnie.
Zagłębiowski napisał(a):Witam.
Jestem ciekawy tej kolorystyki wody, nigdzie indziej, a szczególnie będąc w Chorwacji takiej nie widziałem.
Bardzo zachęcająco to wygląda. Dojście mniej zachęcające, szczególnie z dziećmi. Trzeba mieć ze sobą co najmniej lodówkę turystyczną.
Bartek1977 napisał(a):Dopiero co wszedłem do Twojej relacji i moje oczy są w szoku jak tam pięknie!
Grecja zachwycająca jest i bardzo różnorodna!
Od teraz będę wpadał już na bieżąco
Zagłębiowski napisał(a):Witam.
Jestem ciekawy tej kolorystyki wody, nigdzie indziej, a szczególnie będąc w Chorwacji takiej nie widziałem..
mysza73 napisał(a):No piękna ta plaża ... i ilość ludziów znośna
Może ja jednak skorzystam z tego samolotu z Radomia
Trajgul napisał(a):Majkik cudna plaża, kolor wody poza skalą.
wiola2012 napisał(a):Czy mi się wydaje, czy masz nowy aparat (lub inny) ?
Więcej rozmyć widzę i kolorystyka też trochę inna .
majkik75 napisał(a):….Kolorystyka może taka, bo tam autentycznie oczy wariują od nasycenia barw otoczenia
pozdrawiam, Michał
wiola2012 napisał(a):majkik75 napisał(a):….Kolorystyka może taka, bo tam autentycznie oczy wariują od nasycenia barw otoczenia
pozdrawiam, Michał
To prawda, tam jest wyjątkowo .My zaczęliśmy greckie wakacje od strony zachodniej: Parga, wyspy Jońskie … i teraz mamy tak wysoko poprzeczkę zawieszoną, że ciężko przebić , ale za to jest motywacja do poszukiwań