majkik75 napisał(a):Na myśl od razu przychodzą kompleksy starych Jugosłowiańskich hoteli koło Dubrownika, też są podobne widoki ...
Tam plaża za oknem dużo brzydsza...
majkik75 napisał(a):Na myśl od razu przychodzą kompleksy starych Jugosłowiańskich hoteli koło Dubrownika, też są podobne widoki ...
majkik75 napisał(a):Co do plaży jeszcze to uważam ją od tego pobytu za jedną z najfajniejszych na wyspie. Może nie tak monumentalna jak inne, ale jej wielkość, dostępność (dojazd, darmowy parking), jakaś knajpka i do tego trochę dłużej płytko od brzegu dają jej w mojej ocenie spore
dangol napisał(a):...(ja w Grecji zawsze coś smacznego znajduję dla siebie), no i bez paragonu grozy
Dawigs napisał(a):Za dobrze nie pływam więc lubię plaże gdzie jest długo płytko .
A wiesz, że w tym roku za moje ulubione greckie lamb chips płaciłam mniej niż roku? A byłam w droższym regioniedangol napisał(a):, no i bez paragonu grozy
piekara114 napisał(a):A wiesz, że w tym roku za moje ulubione greckie lamb chips płaciłam mniej niż roku? A byłam w droższym regioniedangol napisał(a):, no i bez paragonu grozy
majkik75 napisał(a):Zamówiliśmy mousakę, pieczone bakłażany i 2x szaszłyk z kurczaka z grilla z pieczonymi ziemniakami, pitą i tzatzikami. Porcje bardzo duże.
Do tego było piwko i 2x cola i za całość 56E. Jedzenie super
piekara114 napisał(a):To dawaj na priv namiary, syn przed chwilą w Atenach wylądował.
Nefer napisał(a):Zdecydowanie nie jest to paragon grozy za taką wyżerkę .
tony montana napisał(a):Wszystkiego najlepszego! (która 10 ?
Uczta wygląda przepysznie, ach jednak ta grecka kuchnia to jest nie do przebicia
Ja chyba jednak bym postawiła na greckąTrajgul napisał(a):tony montana napisał(a):ach jednak ta grecka kuchnia to jest nie do przebicia
No ale do włoskiej to chyba nie ma startu? Tak słyszałem
Wg mnie są inne. Nie ma go porównywać. Grecja jest świetna za mięsa (baranina, jagnięcina i podobno kozina) i bogate opcję wege. I kultura dzielenia się posiłkiem, każde nawet główne danie może wylądować na środku stołu i każdy dostanie talerzyk, aby móc się dzielić Włoska - wina, makarony i pizza (nigdzie tak nie smakuje jak tam). Desery całkiem inne: Gr- bardzo słodkie, pełno bakalii, IT- desery kremowe i mega lody.Trajgul napisał(a):tony montana napisał(a):ach jednak ta grecka kuchnia to jest nie do przebicia
No ale do włoskiej to chyba nie ma startu? Tak słyszałem