malinero napisał(a):Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra
Beata W. napisał(a):malinero napisał(a):Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra
Dokładnie jakiś taki termin był by najlepszy. I pustynia podobno kwitnie a my mamy Czerwony Kanion do nadrobienia.
Nasz taksówkarz raczej odradzał nam wakacje ze względu na temperaturę
agata26061 napisał(a):Pięknie tam w tym Waszym miłym molochu My byliśmy w Sharm el Sheikh na przełomie lutego i marca i temperatura powietrza jak i wody była dla nas idealna. Jeśli miałabym wrócić w tamte rejony, to tylko w tym terminie. Nie wyobrażam sobie 50 stopni w sezonie. Do wody się pewnie wchodzi wtedy jak do zupy...
malinero napisał(a):Beata W. napisał(a):malinero napisał(a):Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra
Dokładnie jakiś taki termin był by najlepszy. I pustynia podobno kwitnie a my mamy Czerwony Kanion do nadrobienia.
Nasz taksówkarz raczej odradzał nam wakacje ze względu na temperaturę
Z tym kwitnieniem to raczej ciężko
[/url]
ale inne życie kwitnie
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Ja Andaluzję planuję od 2014 roku ale kiedyś może się uda
... my do Andaluzji wróciliśmy po 15 latach i jesteśmy nią ponownie zachwyceni ... ...
Pozdrawiam.
Buber napisał(a):Widzę u Ciebie prawdziwe lato tej zimy
P.S. Barca under construction, tona zdjęć do obróbki.
lotnikwsk napisał(a):Piękne ferie
aczkolwiek wolę narty bo to takie bardziej swojskie
no bo jak ferie to zima musi być a nie lato
Ja się uczyłam jak syn się uczył, czyli miałam 18+Beata W. napisał(a):A ja jakaś taka nie nartowa, pewnie dlatego, że daleko było a jak młody człowiek się nie nuczy to potem kiepsko