Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ejlat w ferie 2018? - Czemu nie!

60% ludności świata żyje w Azji. Chiny są tak szerokie, że naturalnie powinny przeciąć do 5 oddzielnych stref czasowych, ale mają tylko jedną - narodową strefę czasową. Obywatele Singapuru, Korei Południowej i Japonii mają najwyższe średnie IQ na świecie.
W Azji znajduje się najwyższy punkt na lądzie – Mount Everest (8848 m n.p.m.) oraz najniżej położony punkt – wybrzeże Morza Martwego (430,5 m p.p.m.). Spośród 10 najwyższych budynków na świecie 9 znajduje się w Azji.
malinero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinero » 23.02.2018 23:00

Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra ;)
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 23.02.2018 23:04

malinero napisał(a):Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra ;)

Dokładnie jakiś taki termin był by najlepszy. I pustynia podobno kwitnie a my mamy Czerwony Kanion do nadrobienia.
Nasz taksówkarz raczej odradzał nam wakacje ze względu na temperaturę :mrgreen:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 23.02.2018 23:15

Pięknie tam w tym Waszym miłym molochu :D My byliśmy w Sharm el Sheikh na przełomie lutego i marca i temperatura powietrza jak i wody była dla nas idealna. Jeśli miałabym wrócić w tamte rejony, to tylko w tym terminie. Nie wyobrażam sobie 50 stopni w sezonie. Do wody się pewnie wchodzi wtedy jak do zupy...
malinero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinero » 23.02.2018 23:16

Beata W. napisał(a):
malinero napisał(a):Kwiecień albo majówka to idealny termin na tamte strony. Lataliśmy wtedy na nurkowanie po sąsiedzku do Sharm i Marsa Alam, można już pływać bez pianki, a na plaży nie łapie gęsia skóra ;)

Dokładnie jakiś taki termin był by najlepszy. I pustynia podobno kwitnie a my mamy Czerwony Kanion do nadrobienia.

Z tym kwitnieniem to raczej ciężko

Obrazek[/url]

ale inne życie kwitnie ;)

Obrazek

Obrazek
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 23.02.2018 23:18

agata26061 napisał(a):Pięknie tam w tym Waszym miłym molochu :D My byliśmy w Sharm el Sheikh na przełomie lutego i marca i temperatura powietrza jak i wody była dla nas idealna. Jeśli miałabym wrócić w tamte rejony, to tylko w tym terminie. Nie wyobrażam sobie 50 stopni w sezonie. Do wody się pewnie wchodzi wtedy jak do zupy...

Aga ja myślę, że na dzień kobiet było by idealnie :lol: Max na Wielkanoc. A moloszek naprawdę był super :lol:
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 23.02.2018 23:19

malinero napisał(a):
Beata W. napisał(a):

Z tym kwitnieniem to raczej ciężko

Obrazek[/url]

ale inne życie kwitnie ;)

Obrazek

Obrazek

No bo niby co ma tam kwitnąć :mrgreen: Ale tak słyszałam :lol:
A te żółwie to gdzie pływały, Normalnie super 8O
malinero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinero » 23.02.2018 23:54

Marsa Alam, Abu Dabbab.
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 24.02.2018 06:41

Chętnie zobaczę co straciłem wybierając Andaluzję ... :wink: ...
Pozdrawiam.
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 24.02.2018 07:06

kmichal napisał(a):Chętnie zobaczę co straciłem wybierając Andaluzję ... :wink: ...
Pozdrawiam.

Michał raczej nie straciłeś tylko zyskałeś coś innego :lol: Ja Andaluzję planuję od 2014 roku ale kiedyś może się uda :lol:
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 24.02.2018 07:10

malinero napisał(a):Marsa Alam, Abu Dabbab.

Czyli całkiem niedaleko, ale trzeba przyznać, że Morze Czerwone tętni życiem :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 24.02.2018 10:41

Beata W. napisał(a):Ja Andaluzję planuję od 2014 roku ale kiedyś może się uda

... my do Andaluzji wróciliśmy po 15 latach i jesteśmy nią ponownie zachwyceni ... :) ...
Pozdrawiam.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 24.02.2018 13:19

Widzę u Ciebie prawdziwe lato tej zimy :D
P.S. Barca under construction, tona zdjęć do obróbki.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 24.02.2018 19:43

Piękne ferie :D
aczkolwiek wolę narty bo to takie bardziej swojskie :D :wink:
no bo jak ferie to zima musi być a nie lato :roll: :mrgreen:
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 24.02.2018 23:29

kmichal napisał(a):
Beata W. napisał(a):Ja Andaluzję planuję od 2014 roku ale kiedyś może się uda

... my do Andaluzji wróciliśmy po 15 latach i jesteśmy nią ponownie zachwyceni ... :) ...
Pozdrawiam.

Mam nadzieję, że i nam się kiedyś uda :lol:

Buber napisał(a):Widzę u Ciebie prawdziwe lato tej zimy :D
P.S. Barca under construction, tona zdjęć do obróbki.

Oj przynajmniej taka późna wiosenka :lol:
Zdjęć faktycznie tona ale sama obróbka jakoś mnie w nadmiarze ie kręci, albo morze brak czasu :lol:

lotnikwsk napisał(a):Piękne ferie :D
aczkolwiek wolę narty bo to takie bardziej swojskie :D :wink:
no bo jak ferie to zima musi być a nie lato :roll: :mrgreen:

A ja jakaś taka nie nartowa, pewnie dlatego, że daleko było a jak młody człowiek się nie nuczy to potem kiepsko :?
A ja zdecydowanie z tych ciepłolubnych jetem czyli wiosny jak "kania dżdżu"czekam :lol:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.02.2018 11:18

Beata W. napisał(a):A ja jakaś taka nie nartowa, pewnie dlatego, że daleko było a jak młody człowiek się nie nuczy to potem kiepsko :?
Ja się uczyłam jak syn się uczył, czyli miałam 18+ :mrgreen: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Azja

Ejlat w ferie 2018? - Czemu nie! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone