piotrf napisał(a):Bawcie się dobrze , a relacja . . . poczeka
Pozdrawiam
Piotr
A dziękujemy bardzo, Mysza już zwiedza
mysza73 napisał(a):Chyba nawet dokładnie takie jak mojeBeata W. napisał(a):Starsza pociecha też chciała co nieco zobaczyć, mimo, że płytko nie było. Na szczęście mieliśmy rękawki, takie prawie jak myszy
aga_stella napisał(a):Nam w Ejlacie pogoda średnio dopisywała. U Was przyjemnie popatrzeć na kolor wody. Powiem lazur niczego sobie.
A gdzie relacja z Rzymu?
mysza73 napisał(a):Też podpinam się pod to pytankoaga_stella napisał(a):A gdzie relacja z Rzymu?
piekara114 napisał(a):Co to za belki na wodzie?
Będą zdjęcia podwodne?
Beata W. napisał(a):Dziewczyny ale tu już z Rzymu pokazane były wszystkie kąty to gdzie nasze 2,5 dnia A do tego jeszcze Lwowa nawet nie zaczęłam
Beata W. napisał(a): A co do fotek to oczywiście, że będą. Tylko mam ich tyle, że nie wiem jak cuś wybrać
Beata W. napisał(a):A do tego jeszcze Lwowa nawet nie zaczęłam
aga_stella napisał(a):Beata W. napisał(a):Dziewczyny ale tu już z Rzymu pokazane były wszystkie kąty to gdzie nasze 2,5 dnia A do tego jeszcze Lwowa nawet nie zaczęłam
Jednym słowem- opitalasz się (o Lwowie zapomniałam, pisz bo podchodzę do niego jak do jeża)
marze_na napisał(a):O Lwów to i ja poproszę . Wizzair lata z Wrocławia za przyzwoite pieniądze i jedyne co mnie hamuje to konieczność wyrobienia paszportu .
marze_na napisał(a):Beata W. napisał(a): Tyle, że następnym razem też samolotem bym się wybrała
Moi teściowie byli jakoś dwa tygodnie temu. Na granicy spędzili ponad 5 godzin .
Beata W. napisał(a):marze_na napisał(a):Beata W. napisał(a): Tyle, że następnym razem też samolotem bym się wybrała
Moi teściowie byli jakoś dwa tygodnie temu. Na granicy spędzili ponad 5 godzin .
No właśnie o to chodzi, w tamtą stronę było ok ale wracając staliśmy ponad 8 godzin
piotrf napisał(a):Beata W. napisał(a):marze_na napisał(a):Beata W. napisał(a): Tyle, że następnym razem też samolotem bym się wybrała
No właśnie o to chodzi, w tamtą stronę było ok ale wracając staliśmy ponad 8 godzin
Klasyka . . . niestety , ale jest nadzieja że to ulegnie zmianom . . .
Póki co ostatnie dwie wizyty we Lwowie ( najszybsza metoda ) były po dojechaniu na przejście graniczne w Medyce samochodem , przejście pieszo przez granicę i dojazd busem lub taxi do miasta .
Pozdrawiam
Piotr