agata26061 napisał(a):Super te rybki. Kolorowa najfajniejsza
piekara114 napisał(a):Dużo meduz Po bliskim spotkaniu w Toskanii chyba bym się nie zanurzyła w wodzie....
kmichal napisał(a):... ooo, rybki jak z akwarium ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 Aga_stella i El_grego - mam nadzieję, że się skusicie i napiszecie swoje relacje, choćby w punktach i z uwagami + jakieś nawet pojedyncze zdjęcie... Na pewno każdy z Was ma coś ciekawego do pokazania i powiedzenia
Nie jest to takie straszne Czekam z niecierpliwościąaga_stella napisał(a):piekara114 Aga_stella i El_grego - mam nadzieję, że się skusicie i napiszecie swoje relacje, choćby w punktach i z uwagami + jakieś nawet pojedyncze zdjęcie... Na pewno każdy z Was ma coś ciekawego do pokazania i powiedzenia
Nigdy nic nie pisałam bo wklejanie zdjęć mnie wkurzało (kiedyś było bardziej skomplikowane). Poczyniłam próbę (z komputera) i ku mojemu zdumieniu jest Zatem postaram się coś naskrobać w skrócie - bo jednak rok już minął .
piekara114 napisał(a):Nie jest to takie straszne Czekam z niecierpliwościąaga_stella napisał(a):piekara114 Aga_stella i El_grego - mam nadzieję, że się skusicie i napiszecie swoje relacje, choćby w punktach i z uwagami + jakieś nawet pojedyncze zdjęcie... Na pewno każdy z Was ma coś ciekawego do pokazania i powiedzenia
Nigdy nic nie pisałam bo wklejanie zdjęć mnie wkurzało (kiedyś było bardziej skomplikowane). Poczyniłam próbę (z komputera) i ku mojemu zdumieniu jest Zatem postaram się coś naskrobać w skrócie - bo jednak rok już minął .
aga_stella napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie jest to takie straszne Czekam z niecierpliwościąaga_stella napisał(a):piekara114 Aga_stella i El_grego - mam nadzieję, że się skusicie i napiszecie swoje relacje, choćby w punktach i z uwagami + jakieś nawet pojedyncze zdjęcie... Na pewno każdy z Was ma coś ciekawego do pokazania i powiedzenia
Muszę zdjęcia przebrać, bo mam ich straszną ilość (nie mogłam się powstrzymać przed robieniem, byłam mega zachwycona), a trochę jednak widzieliśmy przez 12 dni.
piekara114 napisał(a):
Beata czekamy na c.d.
Buber napisał(a):Beata - piękne zdjecia podwodne ... i to tak blisko i w sumie tanio .
Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo, jeszcze parę lat temu to by nie była raczej tania wyprawa. Ale teraz tanie loty załatwiają wszystko A jak ktoś lubi chociażby snurkowanie ( o nurkowaniu nie wspomnę) to na pewno będzie zadowolony.
A ostatnio gdzieś widzieliśmy hasło: Izrael tańszy niż Zakopane
21monika napisał(a):Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo, jeszcze parę lat temu to by nie była raczej tania wyprawa. Ale teraz tanie loty załatwiają wszystko A jak ktoś lubi chociażby snurkowanie ( o nurkowaniu nie wspomnę) to na pewno będzie zadowolony.
A ostatnio gdzieś widzieliśmy hasło: Izrael tańszy niż Zakopane
A noooo właśnie coraz częściej bardziej opłaca się gdzieś wyskoczyć po za granice niż u nas. W sezonie miałam przyjemność porównać Brać z Jantarem z dużym + na korzyść Supetaru. I góry zaznaczam, że kocham nasz Bałtyk całym serduchem ale ceny i jakość kwater (osoba/m2) poraża.