Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Egzamin dojrzałości

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.02.2006 10:05

mama_Kapiszonka napisał(a):
Zamiast narzekać i szukać wszędzie spisków potraktuj lepiej podszywanie się pod Twoją osobę jako chęć naśladowania Cię (w dobrym tego słowa znaczeniu). Może komuś imponujesz i ktoś chciałby być takim jak Ty?

PS. Nie zrobiłam chyba żadnego błędu ort., prawda? :lol: [/color]

Nie pomyślałem o tym, może powinne powstać moje fan kluby, raz na miesiąc będę spotykał się z wielbicielami a jak widzisz jest ich wielu. Ominę tylko kieleckie, wybacz ale jakoś nie pasują mi komuchowsko-leperowskie klimaty. A co do pisowni to biegły w tych sprawach jest profesor Miodek. (też musiałem poprawić bo "zgubiłem" literkę :D )
Miłego dnia i pozdrawiam :wink:
Ostatnio edytowano 02.02.2006 10:18 przez krakuscity, łącznie edytowano 2 razy
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.02.2006 10:08

mama_Kapiszonka napisał(a):Czyżbyś Krakusie odmawiał klonom prawa do zabawy? Nie fair!

Zamiast narzekać i szukać wszędzie spisków potraktuj lepiej podszywanie się pod Twoją osobę jako chęć naśladowania Cię (w dobrym tego słowa znaczeniu). Może komuś imponujesz i ktoś chciałby być takim jak Ty?

Z poza tym ten wątek służy zabawie, więc wszelkie knucia i domysły zapraszam do...przeprowadzki.

PS. Nie zrobiłam chyba żadnego błędu ort., prawda? :lol:

Brakuje tylko kilku przecinków :) Może ktoś też będzie mnie chciał naśladować - w dobrym tego słowa znaczeniu? :lol:
Mamo, Mamo - chyba sama nie wierzysz w to, co piszesz....
A klony niech się bawią własnym kosztem... No - ale co to za zabawa?

Plumek
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.02.2006 10:34

Aniu, ja po prostu mam dość zniewag, uszczypliwości, negatywnych emocji, fatalnego nastawienia. Chorwacja jest zbyt cudna, by ludziom zafascynowanym tym krajem czas zajmowały knucia i spiski.

A może ja po prostu biorę przykład z Pollyanny?

A Tobie chciałabym dorównać na polu fotografii, ale .... marne szanse niestety!
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.02.2006 10:42

krakuscity napisał(a): Ominę tylko kieleckie, wybacz ale jakoś nie pasują mi komuchowsko-leperowskie klimaty.

Aaaa... to na szkielecczyźnie też masz fanów? Coraz gorzej z tą moją małą ojczyzną. :cry: Komuchy, Lepper i na dodatek...

Co jak co Krakusie, ale pluć w twarz to ja sobie nie pozwolę! I koniec pieśni.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.02.2006 11:37

mama_Kapiszonka napisał(a):Aniu, ja po prostu mam dość zniewag, uszczypliwości, negatywnych emocji, fatalnego nastawienia. Chorwacja jest zbyt cudna, by ludziom zafascynowanym tym krajem czas zajmowały knucia i spiski.

A może ja po prostu biorę przykład z Pollyanny?

A Tobie chciałabym dorównać na polu fotografii, ale .... marne szanse niestety!

Problem w tym, że adresatami tego postu powinny być klony :) Które, jak mniemam, wcale się stąd nie wyniosły, więc na pewno przeczytają :)
Poza tym - co mnie to wszystko obchodzi? Ignorancja, to najlepsze rozwiązanie. Cholernie się cieszę, że wyjeżdżam z tego chorego kraju - chorego od głowy do ogona... Życie jest zbyt krótkie, żeby je marnować na jakieś bzdety :)
Ale... "...zrozumiał ten, kto otarł się o śmierć..."...
Więc czerpię z niego pełnymi garściami :) I jestem wolnym człowiekiem :)

A co do zdjęć... To moja pasja :) Znam jednak wielu lepszych ode mnie w "te klocki" :) Może ja kiedyś im dorównam? Człowiek się przecież rozwija... Chyba, że nie ma talentu ;)

Pozdrawiam! I zapraszam na kawkę!

Plumek
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.02.2006 11:48

Plumek napisał(a): I zapraszam na kawkę!

To ja dorzucę te imbirowe ciasteczka, które tak skutecznie Kapiś wyjadał z postawionego przy ognisku pudełka (akurat wczoraj kupiłam świeżutkie).
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.02.2006 12:06

mama_Kapiszonka napisał(a):
Plumek napisał(a): I zapraszam na kawkę!

To ja dorzucę te imbirowe ciasteczka, które tak skutecznie Kapiś wyjadał z postawionego przy ognisku pudełka (akurat wczoraj kupiłam świeżutkie).

Prawda, że przesmaczne? ;)

Plumek
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Egzamin dojrzałości - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone