Melduję się
Cudeńka pokazujesz, muszę to wszystko zobaczyć na własne oczy
A na dodatek takie przyjemne ciepełko w grudniu mieliście, do pozazdroszczenia.
tony montana napisał(a):Będziemy podjeżdżać takim pociągiem
megidh napisał(a):Fajny środek transportu. Można oszczędzać nogi, co zapewne nie jest bez znaczenia.
wiola2012 napisał(a):Melduję się
Cudeńka pokazujesz, muszę to wszystko zobaczyć na własne oczy
A na dodatek takie przyjemne ciepełko w grudniu mieliście, do pozazdroszczenia.
te kiero napisał(a):Fajny opis przejazdu Będę musiał przestrzec żonę, choć nie wiem czy wtedy wycieczki dojdą do skutku, a Egipt bez wycieczek nie dla nas.
Ja wczoraj wbiłem się samochodem w same ścisłe centrum tureckiej Antali. Co prawda to nie Afryka i Egipt, ale ręce były non stop mokre. Dzicz, ale kulturalna
Przeżyłem.
piekara114 napisał(a):Dobre pytanie?
_Piotrek_ napisał(a):Właśnie dla mnie największą wadą pobytów zimowych jest ten silny wiatr i wcześnie zachodzące słońce. Mimo to nie wyobrażam sobie żebym mógł tam lecieć w lato.
_Piotrek_ napisał(a):Ja byłem trochę na zadupiu w Makadi Bay i tam rafa przy hotelu była naprawdę fajna. Mieliśmy ze sobą dwie maski, jak tylko zanurkowaliśmy to od razu pobiegłem do hotelu kupić dwie kolejne . Znajoma polecała właśnie tą miejscówke ze względu na to, że hoteli jest o wiele mniej i rafa nie jest tak zdewastowana jak podobno w Hurghadzie. W ogóle ciekawie wygląda wybrzeże, kawałek w miarę płytko i nagle uskok i niesamowita głębina.
Od tamtego pobytu darowałem sobie snurkowanie w cro .
tony montana napisał(a):A CO Z REKINAMI?!?!?!!?piekara114 napisał(a):Dobre pytanie?
Uprzedzając fakty, wszedłem do wody (oczywiście w kamizelce) i byłem w niej ok. 15 minut, ale bardziej niż o rafie myślałem o tych falach i rekinach....
tony montana napisał(a):Moja Żona i Pani Rosjanka
tony montana napisał(a):Mega Zoom
tony montana napisał(a):Aha, to tutaj będziemy snorkować, na pełnym morzu, ja to sobie wyobrażałem, że gdzieś bliżej brzegu!!! A CO Z REKINAMI?!?!?!!?
tony montana napisał(a):Wieczorem, główną ulicą, idziemy sobie na spacer do meczetu AL Mina - byłem tutaj rano przedwczoraj
tony montana napisał(a):Idziemy na Fish Market obok
AgaGy napisał(a):Lazury przebajeczne!
Aglaia napisał(a):Śliczne kolorki. Jak na jakiś Karaibach...
wiola2012 napisał(a):Kurcze, miałam chrapkę na to nurkowanie, ale po ostatnich doniesieniach, że kogoś tam zjadły i że to nie był przypadek jeden na 10 lat, mąż nie chce słyszeć o nurkowaniu. Tłumaczyłam mu, że na pewno organizatorzy uczą się na błędach i nie wypłyną za daleko, ale jednak nie .
Lazury piękne
megidh napisał(a):Tłoku nie było. Ciekawi mnie, jakie wrażenia daje taka kanapa. Ja nigdy nie korzystałam z takich jednostek jak banan czy kanapa.
megidh napisał(a):Świetny zoom. Jakiego aparatu używasz ?
piotrf napisał(a):Plaża , woda ( z obłędnymi kolorami , krzycząca [i]zanurz się we mnie ) i pogoda - o takiej teraz marzę . To w ciągu dnia