Dick45 napisał(a):Apartamentu nie znam ale miejscowość mogę polecić . Cisza spokój mała miejscowość dla ceniących spokój. Zakupy na miejscu piekarnia, konsum wszystko co trzeba. Ja nie rezerwuję wcześniej apartamentu. Jeżdżę do CRO już kilka ładnych lat i zawsze szukam na miejscu odpowiedniej kwatery. W Lokvie mieszkałem prawie nad samym morzem drugi rząd budynków u gospodarza na wózku inwalidzkim niestety nie pamiętam nazwiska. Kwatera i gospodarz rewelacja może ktoś z forum kojarzy jak on się nazywa?
yanek37 napisał(a):Dick45 napisał(a):Apartamentu nie znam ale miejscowość mogę polecić . Cisza spokój mała miejscowość dla ceniących spokój. Zakupy na miejscu piekarnia, konsum wszystko co trzeba. Ja nie rezerwuję wcześniej apartamentu. Jeżdżę do CRO już kilka ładnych lat i zawsze szukam na miejscu odpowiedniej kwatery. W Lokvie mieszkałem prawie nad samym morzem drugi rząd budynków u gospodarza na wózku inwalidzkim niestety nie pamiętam nazwiska. Kwatera i gospodarz rewelacja może ktoś z forum kojarzy jak on się nazywa?
Gdzie w Lokvie.. masz piekarnie i konzum ?
Chyba mylisz miejscowości.
amatus1 napisał(a):yanek37 napisał(a):Dick45 napisał(a):Apartamentu nie znam ale miejscowość mogę polecić . Cisza spokój mała miejscowość dla ceniących spokój. Zakupy na miejscu piekarnia, konsum wszystko co trzeba. Ja nie rezerwuję wcześniej apartamentu. Jeżdżę do CRO już kilka ładnych lat i zawsze szukam na miejscu odpowiedniej kwatery. W Lokvie mieszkałem prawie nad samym morzem drugi rząd budynków u gospodarza na wózku inwalidzkim niestety nie pamiętam nazwiska. Kwatera i gospodarz rewelacja może ktoś z forum kojarzy jak on się nazywa?
Gdzie w Lokvie.. masz piekarnie i konzum ?
Chyba mylisz miejscowości.
Pawle kolega Dick dobrze mówi, w okolicy jest sklep, Studenack z koszykami- nieduży oraz pekara. Wspomniany apartament leży w Lokvie Rogoznica, dzielnica Ruskamen a Ty myślisz o Ivanasjak. Apartament kojarzę, znajomi byli powyżej w apartamencie Nada. Jest tam Pyza dosyć strony podjazd ale krótki, dom jest blisko magistrali, później masz zejście dosyć strome do plaży ale z domu nie jest daleko. Ogólnie się nie martw, tam wszędzie jest pod górek albo z górki:).