Lednice napisał(a):A ci ludzie byli po prostu niegrzeczni, choć na pewno mnie niż autor wątku. Tekstu w stylu "syczące babsko" są poniżej wszelkiej krytyki
Z napisał(a):klerjeser daj sobie spokój bo Cię zadziobią,widzę że świeży jesteś na forum,pobędziesz dłużej to się przyzwyczaisz
klerjeser napisał(a):Z napisał(a):klerjeser daj sobie spokój bo Cię zadziobią,widzę że świeży jesteś na forum,pobędziesz dłużej to się przyzwyczaisz
No widzę właśnie, że wsadziłem kij w mrowisko i ujawniają się jakieś niezdrowe emocje i animozje.
Wychodzę z założenia że forum to miejsce do wyrażania różnych opinii i dyskusji, a nie spijania sobie z dzióbków i monopolu na jedynie słuszne stanowisko. Oczywiście z zachowaniem umiaru i kultury, chociaż ciętą ripostę czasami fajnie przeczytać
Nie chce generalizować, napisałem po prostu o swoich obserwacjach, uzupełnionych o podobne przypadki, z którymi zetknęli się znajomi. Zgadzam się z tym, że nie należy komuś z premedytacją włazić w szkodę. Po prostu zastanowiła mnie pewnego rodzaju agresja w stosunku do "nieswoich" turystów i brak współpracy między tubylcami. Nasi gospodarze byli ok i nie dam na nich złego słowa powiedzieć. Po prostu nie mam bogatych doświadczeń z HR, porównuję z innymi krajami, w których bywałem częściej. Tam też były różne sytuacje, ale akurat w przedstawionym przez mnie zakresie, z takimi reakcjami się nie spotkałem.
klerjeser napisał(a):Wychodzę z założenia że forum to miejsce do wyrażania różnych opinii i dyskusji, a nie spijania sobie z dzióbków i monopolu na jedynie słuszne stanowisko. Oczywiście z zachowaniem umiaru i kultury, chociaż ciętą ripostę czasami fajnie przeczytać
Lednice napisał(a):Mógłbyś łaskawie się ode mnie ODP
kazow napisał(a):Lednice napisał(a):Mógłbyś łaskawie się ode mnie ODP
no coz, moze i ja wylapie ostrzezenie teraz, ale czasem trzeba zareagowac
nie znam jakie historie sa pomiedzy Lednice i bluesmenem, ale ostatni wpia bluesmena to totalne czepialstwo i mial na celu tylko prowokacje (nie mowiac juz o wyciaganiu idiotycznych wnioskow o nacjonalizmie).
wiec niby dlaczego Lednice dostal ostrzezenie? czy tu dziala zasada ze jak pluja w twarz to mowimy ze deszcz pada?
wedlug mnie mial pelne prawo napisac co napisal, a ostrzezenie powinno byc dla bluesmena
"zglosze to adminom" - uderzylem kolege a on mi oddal, buu poskarze sie pani przedszkolance
klerjeser napisał(a):Z napisał(a):klerjeser daj sobie spokój bo Cię zadziobią,widzę że świeży jesteś na forum,pobędziesz dłużej to się przyzwyczaisz
No widzę właśnie, że wsadziłem kij w mrowisko i ujawniają się jakieś niezdrowe emocje i animozje.
Wychodzę z założenia że forum to miejsce do wyrażania różnych opinii i dyskusji, a nie spijania sobie z dzióbków i monopolu na jedynie słuszne stanowisko. Oczywiście z zachowaniem umiaru i kultury, chociaż ciętą ripostę czasami fajnie przeczytać
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko