Mam pytanie , gdzie w Czarnogórze szukac 'campingu" z lagodnym zejściem do morza ?? Nie ukrywam że jestem osoba niepełnosprytną

wiolak3 napisał(a):Buljarica-polecam,szeroka plaża łatwy dojazd, dojście. No i oczywiście Utjeha, mniejsza plaża-polecam przed lub po sezonie-extra, camping obok-bardzo dobre warunki. Byłam, polecam
darek1 napisał(a):wiolak3 napisał(a):Buljarica-polecam,szeroka plaża łatwy dojazd, dojście. No i oczywiście Utjeha, mniejsza plaża-polecam przed lub po sezonie-extra, camping obok-bardzo dobre warunki. Byłam, polecam
Popieram koleżankę, zresztą na avatorku koleżanki widać, że było tam fajnie, miło, radośnie, dyskretnie i beztrosko. Popieram koleżankę Wiolak mocno.
wiolak3 napisał(a): No i oczywiście Utjeha, mniejsza plaża-polecam przed lub po sezonie-extra, camping obok-bardzo dobre warunki. Byłam, polecam
coo...?? szary to może, ale brązowy..?? Wielu pisało że syf na tych plazach a bylismy tam 2 razy i czystość w normie.. Co innego po drodze do plaży, przewalające się smieci z kontenerów rozwalały jeszcze świnie w poszukiwaniu resztek. Ogólnie chyba po weekendzie brud jest i tego się ukryć nie da.AgaBor napisał(a):Tak ale piach jest szaro-brązowy.
Wolę kamyczki.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора