Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dziwne poszukiwania

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wedera
Croentuzjasta
dziwne poszukiwania

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wedera » 17.07.2007 20:17

Pozdrawiam Wszystkich Choratomaniaków
Moja prośba jest bardzo nie typowa m kiedyś przeglądając forum czytałam fajne wspomnienia z podróży gdzie zamieszczony był opis ciekawego Kempu prowadzonego przez uczynnego młodego Chorwata który wieczorami częstował wspaniła rakijką , bardzo lubił Polaków, zapisałam sobie stronkę u nazwę miejscowości niestety mój stary komp padł i straciłam bezpowrotnie zapisane tam dane . zwracam się wiec z wielką prośbą może ktoś był lub pamięta taki kamp z miłym uczynnym Chorwatem , pamiętam jeszcze z opisu że obok był drugi kamp z knajpka oraz ża ów chorwat podarował parasol bambusowy, miał łódkę ale za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy miejscowości . za wszelką pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam Wedera
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 17.07.2007 20:55

Wedera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wedera » 18.07.2007 11:42

Niestety to nie ten opis , ale bardzo dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam .
TERRY
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) TERRY » 18.07.2007 12:02

Wedera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wedera » 18.07.2007 21:09

:D
Jesteś Wielki, to właśnie o ten camp mi chodzi a właściwie mojemu mężowi bo jest wielkim smakoszem Rakiji. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Wedera
krzemian
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzemian » 20.07.2007 23:43

hmm, o częstowaniu rakiją naczytałem się na tym forum niemało, jednak przyznam szczerze, że przez 2 tygodnie mojego pobytu w Cro nikt częstować tym trunkiem za tzw. "frajer" mnie nie chciał. Sprzedać - o tak i to na każdym kroku. Może miałem pecha :D ?
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 22.07.2007 10:32

heh ja chyba nigdy nie zapomnę trasy z Dubrovnika, gdzie stała bardzo miła pani i sprzedawała naprzeróżniejsze alkohole własnej roboty, oczywiście obowiązkowo trzeba było wypróbować, a jako że mój chłopak prowadził to testowaliśmy smaki na mnie :lol: powiem szczerze, że jak wsiadłam do samochodu to miałam dość ciężkie nogi :lol:
a drugi raz zostaliśmy poczęstowani całkiem za darmo (tym razem rakiją) w Makarskiej w knajpce przy plaży, którą sobie upodobaliśmy (bo bardzo dobre jedzonko i przesympatyczna pani, która nas obsługiwała :) ) za którymś razem z kolei po kolacji (a pamiętam, że nawtykaliśmy się tak, że naprawdę ciężko się było ruszyć, więc sobie jeszcze chwilkę siedzieliśmy :wink: ) pani zaproponowała rakiję, którą oczywiśćie również ja musiałam spożyć (de facto po tym trunku jeszcze trudniej było się ruszyć :lol: ) na rachunku (specjalnie sprawdziliśmy) żadnych opłat poza tym co zamówiliśmy :!:
Frg
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Frg » 23.07.2007 12:43

Dwa latka wstecz, jak płynelismy stateczkiem ogłądać Limski Kanal (taka namiastka norweskiego fiordu) :) na przystani sprzedający jak tylko zorientowali się że chcesz kupić rakije, częstowali każdym smakiem po koleji :D ...a moze jeszcze?... była jazda...

Powrót do Kempingi

dziwne poszukiwania
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone