pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo ładnie wyszłaś i Ty i plaża. Posąg też ciekawy.
Vivika napisał(a):Oooo z nieba mi spadłaś z ta relacją o Primosten <3
Katerina napisał(a):Do Primoštenu mamy sentyment, chociaż nigdy nie stacjonowaliśmy tam. Ale wpadaliśmy często w drodze gdzieś tam, lub dokądś
Katerina napisał(a): Fajnie,że pokazujesz okolice. Ale, i tak, ja - koneser - czekam na Sutivan
janka.mik. napisał(a):Trochę spóźniona, ale jestem Bardzo chętnie obejrzę wieczorny Primosten, ponieważ byłam tam 2 razy, ale tylko na krótkich wypadach, więc tego urokliwego,wieczornego nie widziałam.
Zdjęcia cudowne!! Proszę, nie zwlekaj już dłużej z tymi wieczorowo-nocnymi, bo liczę na to, że będzie przepięknie
pozdrawiam
Janka
piekara114 napisał(a):To zdjęcie w ręczniczku to mąż strategicznie do niego podszedł. W ten sposób uniknął pytań na które nie ma dobrej odpowiedzi, typu: czy nie wyszłam za grubo/chudo, o tu widać zmarszczkę, a tu oponkę, a tu mam głupią minę i włosy mi rozwiało, nie mogłeś lepiej robić tych zdjęć itp.
Katerina napisał(a):traveltrochę moich przemyśleń na temat chorwackiego swobodnego budownictwa, które pomału zabija stary Primošten.
A to znacie? Hit!! Popłakaliśmy się z Małżem ze śmiechu
Abakus68 napisał(a):No cóż... Jakie to szczęście, że popełniłaś na razie tylko kilka wpisów... Nadrobiłem. Trochę rozumiem, a trochę nie rozumiem, czemu nie skontaktowaliśmy się przed twoim pobytem w Sutivanie. Przejeżdżając pod SB wiele razy zawsze widzieliśmy minimum 4 auta na polskich blachach. No ale może wyjdą z tego 3 inne spojrzenia na Sutivan, Twoje, Kasi i moje... Primosten oglądam wspominając jednodniową wycieczkę w chyba najgorętszy dzień lata 2007... Doszliśmy na ten cmentarz, ale never again w takich temperaturach. Czekam na dalsze wpisy, zwłaszcza Stivanskie.
travel napisał(a):....
Troszkę spanikowałam po prostu
I chyba któregoś wieczoru widziałam Twoją żonę ..... elegancką blondynkę
Katerina napisał(a):Abakus68gdy razem z Kasią opiszemy pewien dzień spędzony w całości razem.. We czworo...
A wcześniej dwa wieczory...
Abakus68 napisał(a):Może nabierzesz przekonania, że są na świecie normalni ludzie gdy razem z Kasią opiszemy pewien dzień spędzony w całości razem.. We czworo...
Powrót do Nasze relacje z podróży