Fajnie się z Wami podróżowało
Do zobaczenia w następnej podróży a może kiedyś i na live
Może ktoś potrafi to lepiej przetłumaczyć ? (Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
jestem zajęta wymianą sms-ów z właścicielką apartmanów w Sutivanie
A małż siedzi obok w nieświadomości
AdamZ napisał(a):Podziękuję za piękną relację i wsparcie w oczekiwaniu na kolejny wyjazd na Brač Też mi Split nie pasuje w dniu wyjazdu, prom dobija do nabrzeża i wakacje się kończą, zostaje jeszcze ten tysiąc z hakiem kilometrów do domu w psim nastroju .
AdamZ napisał(a):Ciekawe pamiątki wakacyjne pokazujesz, muszę tej oliwy spróbować. Nasz Gospodarz ze Stobreč, tłumaczył nam że oliwę to kupować tylko z dwiema wieżami na etykiecie a tu proszę Sutivańskie Złoto
Igłą pinii napisał(a):Jejku, szkoda, że to już koniec Ale jaki pyszny koniec! Też po powrocie robię zdjęcie wszystkich przywiezionych skarbów. Wspaniale zimową porą z nich korzystać. Przyznam, że nawet sól kupuję w Chorwacji (czego Mąż nie może pojąć)
dids76 napisał(a):Dzięki za piękne wspomnienia Ja w tym roku po raz kolejny będę na Brač, niestety muszę do połowy sierpnia czekać
gusia-s napisał(a):Fajnie się z Wami podróżowało
Do zobaczenia w następnej podróży a może kiedyś i na live
Katerina napisał(a):travelMoże ktoś potrafi to lepiej przetłumaczyć ? (Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
Byłam tu...
Katerina napisał(a):Tłumaczenie w porządku, ale gorzej z moim rozumieniem merytorycznej treści tego przekazu z obszarów geologii
"Granica oznacza uderzenie asteroidy, "...
To by znaczyło,że asteroida rąbnęła właśnie tam, a przecież spadła w Meksyku...
Ja bym przetłumaczyła...Granica ukazuje konsekwencje uderzenia...(asteroidy na półwyspie Jukatan )...ale co ja tam wiem
Katerina napisał(a):No i kwestia robaków...w ogóle nie wyjaśniona Dlaczego wwierciły się w skały właśnie wtedy?? (Kurczę, Zdziha brakuje, wyszperałby jakieś info )
Katerina napisał(a):traveljestem zajęta wymianą sms-ów z właścicielką apartmanów w Sutivanie
A małż siedzi obok w nieświadomości
Rozumiem, że poczyniłaś wtedy kolejną rezerwację ???
Katerina napisał(a):Dzięki za bardzo ciekawą relację i przepiękne zdjęcia
Ja też wrócę do Sutivanu, chociaż nie będzie to w tym roku ( ale nie zarzekam się )
Życzę udanych wakacji w czerwcu - Twoich wrażeń z nich będę szczególnie ciekawa
travel napisał(a):Katerina napisał(a):travel(Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
Byłam tu...
A to wszystko wyjaśnia
Widzę ,że zakochałaś się w Tatrach
Widzę ,że zakochałaś się w Tatrach
Ciekawa jestem co masz w planach na ten rok
Może uchyl choć trochę rąbka tajemnicy
To samo miejsce za 1,5 miesiąca
Więc...
Katerina napisał(a):travelCiekawa jestem co masz w planach na ten rok
Może uchyl choć trochę rąbka tajemnicy
Oprócz stałego punktu programu plan na drugą częśc urlopu wykluwa się,podpowiem, że Superpełnia kilka dni temu pomogła