Fajnie się z Wami podróżowało
Do zobaczenia w następnej podróży a może kiedyś i na live
Może ktoś potrafi to lepiej przetłumaczyć ? (Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
jestem zajęta wymianą sms-ów z właścicielką apartmanów w Sutivanie
A małż siedzi obok w nieświadomości
AdamZ napisał(a):Podziękuję za piękną relację i wsparcie w oczekiwaniu na kolejny wyjazd na Brač Też mi Split nie pasuje w dniu wyjazdu, prom dobija do nabrzeża i wakacje się kończą, zostaje jeszcze ten tysiąc z hakiem kilometrów do domu w psim nastroju .
AdamZ napisał(a):Ciekawe pamiątki wakacyjne pokazujesz, muszę tej oliwy spróbować. Nasz Gospodarz ze Stobreč, tłumaczył nam że oliwę to kupować tylko z dwiema wieżami na etykiecie a tu proszę Sutivańskie Złoto
Igłą pinii napisał(a):Jejku, szkoda, że to już koniec Ale jaki pyszny koniec! Też po powrocie robię zdjęcie wszystkich przywiezionych skarbów. Wspaniale zimową porą z nich korzystać. Przyznam, że nawet sól kupuję w Chorwacji (czego Mąż nie może pojąć)
dids76 napisał(a):Dzięki za piękne wspomnienia Ja w tym roku po raz kolejny będę na Brač, niestety muszę do połowy sierpnia czekać
gusia-s napisał(a):Fajnie się z Wami podróżowało
Do zobaczenia w następnej podróży a może kiedyś i na live
Katerina napisał(a):travelMoże ktoś potrafi to lepiej przetłumaczyć ? (Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
Byłam tu...
Katerina napisał(a):Tłumaczenie w porządku, ale gorzej z moim rozumieniem merytorycznej treści tego przekazu z obszarów geologii
"Granica oznacza uderzenie asteroidy, "...
To by znaczyło,że asteroida rąbnęła właśnie tam, a przecież spadła w Meksyku...
Ja bym przetłumaczyła...Granica ukazuje konsekwencje uderzenia...(asteroidy na półwyspie Jukatan )...ale co ja tam wiem
Katerina napisał(a):No i kwestia robaków...w ogóle nie wyjaśniona Dlaczego wwierciły się w skały właśnie wtedy?? (Kurczę, Zdziha brakuje, wyszperałby jakieś info )
Katerina napisał(a):traveljestem zajęta wymianą sms-ów z właścicielką apartmanów w Sutivanie
A małż siedzi obok w nieświadomości
Rozumiem, że poczyniłaś wtedy kolejną rezerwację ???
Katerina napisał(a):Dzięki za bardzo ciekawą relację i przepiękne zdjęcia
Ja też wrócę do Sutivanu, chociaż nie będzie to w tym roku ( ale nie zarzekam się )
Życzę udanych wakacji w czerwcu - Twoich wrażeń z nich będę szczególnie ciekawa
travel napisał(a):Katerina napisał(a):travel(Katerina gdzie Ty się podziewasz ??).
Byłam tu...
A to wszystko wyjaśnia
Widzę ,że zakochałaś się w Tatrach
Widzę ,że zakochałaś się w Tatrach
Ciekawa jestem co masz w planach na ten rok
Może uchyl choć trochę rąbka tajemnicy
To samo miejsce za 1,5 miesiąca
Więc...
Katerina napisał(a):travelCiekawa jestem co masz w planach na ten rok
Może uchyl choć trochę rąbka tajemnicy
Oprócz stałego punktu programu plan na drugą częśc urlopu wykluwa się,podpowiem, że Superpełnia kilka dni temu pomogła
Powrót do Nasze relacje z podróży