travel napisał(a):A co tu się dzieje w sierpniu
Milna w sierpniu
travel napisał(a):Ludziów nie widzę, ale trudno żeby chodzili po wodzie
travel napisał(a):Chodniki pokaż
su-petar napisał(a):travel napisał(a):Chodniki pokaż
Bardzo proszę. Sierpień 2017 r. ok. godz. 15-tej. Staram się unikać ludziów w kadrze . W Milnej ludziów przybywa wieczorem.
travel napisał(a):agata26061 napisał(a):Piękne te "pomarańczowe" zdjęcia. Niezmiennie zachody słońca w Chorwacji mnie zachwycają
Zachody słońca nad Bałtykiem też są niczego sobie, tylko trzeba się ciepło ubrać
agata26061 napisał(a):travel napisał(a):agata26061 napisał(a):Piękne te "pomarańczowe" zdjęcia. Niezmiennie zachody słońca w Chorwacji mnie zachwycają
Zachody słońca nad Bałtykiem też są niczego sobie, tylko trzeba się ciepło ubrać
Owszem, są i one piękne, ale nazwałabym to "innym typem" zachodów słońca Wolę jednak te w Cro
travel napisał(a):Ja też zdecydowanie wolę chorwackie zachody słońca
travel napisał(a): Jestem mało spontanicznym typem i lubię mieć wszystko zaplanowane, ale jak widać spontan też ma dobre strony
travel napisał(a):
Zachody słońca nad Bałtykiem też są niczego sobie
agata26061 napisał(a):Przepięknie
krakusowa napisał(a):Piękny ten Twój zachód
krakusowa napisał(a):travel napisał(a):
Zachody słońca nad Bałtykiem też są niczego sobie
Mam nadzieję, że zobaczę na własne oczy w marcu
elvik napisał(a):Drodzy,
Cro znów wzywa nas
wszystko wskazuje na to, że wylądujemy w Primosten. Zastanawiam się (i tu proszę o Wasze opinie/rady) czy lepiej pytać Was gdzie warto zjeść (bo można źle trafić) czy co do zasady w Primosten karmią dobrze i wybierać wg zapachu/dostępności/...
a ze dawno w Cro mnie nie było, byłam zobowiązana za jakąś aktualizację co do cen w konobach znając Was, jestem niemal pewna, ze mogę liczyć na info a może i nawet fotki menu
ps. jesli jest wątek temu dedykowany - bede wdzieczna za link
z góry dziekuję
elv
travel napisał(a):
Wystarczy przeczytać początek tego wątku , żeby zrozumieć czemu jest dedykowany
Powrót do Nasze relacje z podróży