AdamZ napisał(a):Świetny pomysł z tą Milną o zachodzie. Supetarowi nawet takie cudne światło nie pomoże a Ložišća wyszła na Twoich zdjęciach pięknie. Chyba zacznę jeździć na zachody słońca po okolicznych miasteczkach . Choć w tym roku jest plan dotarcia na daleki wschód wyspy i spacery po nieodwiedzonym jeszcze Sumartinie i Povlii to widzę że muszę powtórzyć Ložišće popołudniowo.
travel napisał(a):Zastanawiam się czy będzie mi się to podobać
AdamZ napisał(a):travel napisał(a):Zastanawiam się czy będzie mi się to podobać
Myślę że nie będzie najgorzej. Czerwiec też ma swoje dobre strony, więcej dnia do zwiedzania zakamarów na przykład
Zdążysz się wyplażować, pozwiedzać i podczas wieczornego spaceru nazbierać fajnych zdjęć w pomarańczach
beatabm napisał(a):Śliczna Milna. Tylko rzeczywiście - przynajmniej w temacie na jaki zwracam szczególną uwagę - niesamowicei zatłoczona Wciąż czeka na moje odwiedziny, jakoś wiecznie nie po drodze
travel napisał(a):beatabm napisał(a):Śliczna Milna. Tylko rzeczywiście - przynajmniej w temacie na jaki zwracam szczególną uwagę - niesamowicei zatłoczona Wciąż czeka na moje odwiedziny, jakoś wiecznie nie po drodze
Zatłoczona pod względem jednostek pływających i ludzi , a było to w połowie września.
A co tu się dzieje w sierpniu
beatabm napisał(a):travel napisał(a):beatabm napisał(a):Śliczna Milna. Tylko rzeczywiście - przynajmniej w temacie na jaki zwracam szczególną uwagę - niesamowicei zatłoczona Wciąż czeka na moje odwiedziny, jakoś wiecznie nie po drodze
Zatłoczona pod względem jednostek pływających i ludzi , a było to w połowie września.
A co tu się dzieje w sierpniu
To co na zdjęciach Kateriny z Visu
travel napisał(a):Chyba będzie mi się podobać :
-więcej kwiatów
-więcej zieleni
-dłuższy dzień
tylko dojrzałych fig i granatów nie będzie na drzewach.....
a czy będzie więcej muszelek na plażach i w morzu ?
travel napisał(a):
Oj pomału zaczynam bać się czerwca na Visie
travel napisał(a):
24 czerwca będę już visovać
piotrf napisał(a):Cieszę się , że nie jestem jedynym , który ma jakieś dziwne opory przed robieniem zdjęć zawartości talerza
piotrf napisał(a):travel napisał(a):Oj pomału zaczynam bać się czerwca na Visie
Izo , w czerwcu dzień jest na tyle długi , że każdy chyba znajdzie swój czas i miejsce na zdjęcia i wypoczynek
piotrf napisał(a):travel napisał(a):
24 czerwca będę już visovać
Zazdroszczę ( w pozytywny ma się rozumieć sposób ) , bo my już po pierwszym urlopie będziemy , który mam nadzieję dojdzie do skutku . . .
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży