Kasiu dzięki za opowieść.
Smutna historia
Katerina napisał(a):gusia-s napisał(a):W 2017 też raczej nie, chyba że przeoczyłammaslinka napisał(a): pomnika Rendića w 2015 roku nie było...
Wygląda na nowiutki.
Nie było. Nówka sztuka...
travel napisał(a):ale niedługo będą nowe wakacje
Katerina napisał(a):Pięknie
Spodziewam się takiej zimy jeszcze przez jakiś czas, a raczej mam nadzieję, bo u nas zaczynają się ferie zaraz i tam gdzie się wybieram musi być zimowo
Jak od 15.03 jak ja dopiero 23.03 jadę topić Marzannę w królowej polskich rzektravel napisał(a):Podobno jakiś nasz polski jasnowidz przepowiedział, że od 15 marca będzie wiosna a właściwie latoKaterina napisał(a):Pięknie
Spodziewam się takiej zimy jeszcze przez jakiś czas, a raczej mam nadzieję, bo u nas zaczynają się ferie zaraz i tam gdzie się wybieram musi być zimowo
Więc zdążysz się jeszcze wyszaleć przed tym latem
gusia-s napisał(a):Jak od 15.03 jak ja dopiero 23.03 jadę topić Marzannę w królowej polskich rzektravel napisał(a):Podobno jakiś nasz polski jasnowidz przepowiedział, że od 15 marca będzie wiosna a właściwie latoKaterina napisał(a):Pięknie
Więc zdążysz się jeszcze wyszaleć przed tym latem
Powrót do Nasze relacje z podróży