gusia-s napisał(a):Dla porównania w lipcubeatabm napisał(a):Jak pusto na tym Bolu
Dziewczyny !
Czy pełno , czy pusto i tak szału ni ma
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ale za to te zdjęcia o świcie...fantastyczne.
Igłą pinii napisał(a):Zlatni Rat robi wrażenie, ale tylko z góry, dlatego zawsze powtarzam, że Bol trzeba zwiedzać, ale od drugiej strony, tej z klasztorem. Tam są i urocze plaże i piękne miejsca do zobaczenia. Centrum miasteczka też jest bardzo ładne i warte spędzenia w nim więcej czasu niż na osławionej plaży.
travel napisał(a):
Dobrze ,że robiłam je we wrześniu - świt jest wtedy dużo później niż np. w czerwcu
krakusowa napisał(a):travel napisał(a):
Dobrze ,że robiłam je we wrześniu - świt jest wtedy dużo później niż np. w czerwcu
Mimo wszystko, mnie się już nie chce wstawać na urlopie wcześnie rano
Cóż ja już mam swoje lata
krakusowa napisał(a):Zlatni Rat widziałam raz w życiu - dawno temu bo w 2001 roku, może trzeba tam wrócić
krakusowa napisał(a):Mimo wszystko, mnie się już nie chce wstawać na urlopie wcześnie rano
Cóż ja już mam swoje lata :lool
Malen napisał(a):krakusowa napisał(a):Mimo wszystko, mnie się już nie chce wstawać na urlopie wcześnie rano
Też mam swoje lata ale na wakacjach szkoda mi każdej minuty. Zwykle wstajemy wcześnie. Spać będziemy w naszej burej rzeczywistości
Tam turkusy i cykady spać nie dają
Ojej, jak tęsknię
travel napisał(a):Malen napisał(a):krakusowa napisał(a):Mimo wszystko, mnie się już nie chce wstawać na urlopie wcześnie rano
Też mam swoje lata ale na wakacjach szkoda mi każdej minuty. Zwykle wstajemy wcześnie. Spać będziemy w naszej burej rzeczywistości
Tam turkusy i cykady spać nie dają
Ojej, jak tęsknię
Wcześnie - czyli o której
su-petar napisał(a):Mnie się udało w sierpniu uwiecznić wschód słońca, ale tylko dlatego, że nie spałem całą noc. Wybraliśmy się na stały ląd i wracaliśmy na wyspę pierwszym promem.
Malen napisał(a):travel napisał(a):Wcześnie - czyli o której
Około 7. Często budzę się wcześniej, bo stale podekscytowana jestem, że "TU" jestem
Ale wszyscy pewnie mamy podobnie
travel napisał(a):Też budzę się koło 7, ale zwykle zalegam jeszcze w łóżku do 9
beatabm napisał(a):travel napisał(a):Też budzę się koło 7, ale zwykle zalegam jeszcze w łóżku do 9
Do 9???
Zawsze jestem w sklepie po chleb po szóstej, chyba że to Stmorska gdzie pojawia się na półce nie wiedzieć czemu nie wczesniej niż kilka minut po 7, tam śpię długo
Powrót do Nasze relacje z podróży