travel napisał(a):Ta plaża jest bezimienna - ale od dziś będzie to moja plaża, moje sutivańsko-chorwackie the best
Więc oficjalnie tu i teraz nadaję jej nazwę PLAŻA IZY
Po drodze mijam pięknie położoną ławeczkę:
Habanero napisał(a):Rajski zakątek Sutivanu . Twoje foty rozgrzewają aż miło
AdamZ napisał(a):I jeszcze ktoś, nie wiem kto
Chciałby tak przez kilka lat
Zbyt zachłannie i trochę przesadnie
Pobyć chwilę sam, chyba go znam
Jak ta muza pasuje do tych miejsc
travel napisał(a):Ta plaża jest bezimienna - ale od dziś będzie to moja plaża, moje sutivańsko-chorwackie the best
Więc oficjalnie tu i teraz nadaję jej nazwę PLAŻA IZY
AdamZ napisał(a): Znacznie lepsza nazwa niż Plaża Leniwca, którą to sugerował swego czasu Abakus Trochę racji jednak ma, jak tak popatrzę na swój zapał w stworzeniu KMS i połączę to z moim zamiłowaniem to tej zatoczki
Plaża Izy ma mój głos
Katerina napisał(a):travelPo drodze mijam pięknie położoną ławeczkę:
Na tej ławeczce najczęściej spędzał czas mój Małż - bo wcześniej zdecydował się z rozmysłem na poparzenia słoneczne Ja w tym czasie orbitowałam na skałkach w kierunku Erota uciekając przed maszerującym cieniem...
Katerina napisał(a):Bardzo lubię te plażyczki z widokiem na Split.
Katerina napisał(a):Fajnie,że zdecydowałaś się na samotny rekonesans Ja zawsze tak robię, zgodnie z duchem piosenki, którą zacytowałaś...Za to , między innymi, kocham Chorwację - czuję się tam bezpieczna
beatabm napisał(a):No śliczny ten Sutivan
Kiedy w końcu uda nam się go odwiedzić? Wszyscy zachęcają a on jakoś nie po drodze
paula2106 napisał(a):To zdj ale tam dalej pod drzewkami tak ledwo widać
neska213 napisał(a):Patrzę na sutivanskie zatoczki z Twoich zdjęć i od razu przypominam sobie mój sierpniowy pobyt w miasteczku i zaciszne, ustronne, śliczne plażyczki... Generalnie uwielbiam miejscowości, które ciągną się wzdłuż wybrzeża, chyba nie zdecydowałabym się na pobyt w miasteczku, usytuowanym w głębokiej zatoce, to nie dla mnie... Dlatego tak bardzo lubię Primosten i Sutivan, do którego wrócę w przyszłym roku. Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć:)
paula2106 napisał(a):To była nasza ulubiona plaża z dużą ilością naturalnego cienia dla naszego pieska w podeszłym wieku
te kiero napisał(a):Wypowiem się krótko, bo na razie obserwuję... jednak Sutivan