jacek1974 napisał(a):do Admina
proszę przestawić godzinę serwera forumowego - niestety czas letni już się skończył
Czas przestawiasz sobie sam w panelu użytkownika
jacek1974 napisał(a):do Admina
proszę przestawić godzinę serwera forumowego - niestety czas letni już się skończył
gusia-s napisał(a):jacek1974 napisał(a):Właśnie przeczytałem całą relację - ...
A skąd miałeś całą , my tu na cropli utknęliśmy w Zatoce Tičja Luka i nie wiem czy ruszymy się gdzieś jeszcze?
ruzica napisał(a):O ile dobrze pamiętam to miało nie być relacji z Brača(z Braču??) No, ale może coś mi się pokręciło. Widzę, że sporo przegapiłam, ale biorę się za nadrabianie
Mikromir napisał(a):Po co ta mało odkrywcza relacja, której miało nie być?
Jesień przyszła i potrzebna mi długoterminowa kuracja na małe i większe smuteczki. Poza tym w taki deszczowy, pochmurny listopadowy dzień jak dziś po prostu miło powspominać wakacyjne słońce i ciepło – zwłaszcza w tak wybornym towarzystwie...
piotrf napisał(a):Mikromir napisał(a):.
Trzy drogi do Povlji
Właściwie ten odcinek jest trochę dla Ciebie, yzedef
Danusiu , trochę dla mnie też - w każdym razie już się z nim zapoznałem
te kiero napisał(a):łódki "zawieszone" w powietrzu, to jeden z widoków za którym przepadamy
andeo napisał(a):ojej,taka relacja by mi umknęła! jakieś dziurki ... weszłam przypadkiem a tu się okazuje że Mikromirek pisze !
Witam się i zabieram do nadrobienia zaległości
Hercklekot napisał(a):Tę relację zostawiałem sobie na deser, ale już nie mogłem się powstrzymać... Fantastyczne zdjęcia, Povlja spenetrowana wzdłuż i wszerz, fajna narracja. Aż się cieplej zrobiło w to zimne popołudnie.
elka21 napisał(a):21monika napisał(a):Pisz, pisz, bo nuda, choć już ktoś pisze i o nudzie w Cro (14 raz, możliwe chyba nie)
Ale co nie możliwe?
Nuda w Cro, czy 14 raz?
Powrót do Nasze relacje z podróży