lotnikwsk napisał(a):A wiesz że się zastanawiam czy ze dwa dni nie zaszaleć na tej Riwierze
może Brela .......albo Igrane , kto wie
No risk - no fun...
Dwa dni da się jakoś przeżyć.
słoma79 napisał(a):Ja mam w planie 2 tygodnie szaleństwa
Niektórzy mają rajsko w życiu...
Miłego szaleństwa.
dids76 napisał(a):Też się boję o nasz wyjazd, bo zachciało nam się nowego mieszkania. Jeszcze nie wiem jak to zrobię ale na 100% jedziemy
Tak trzymać, spoko, że musicie jechać.
Mój szwagier zawsze twierdzi, że powinno się tak kupować mieszkania i budować domy, żeby nie zakłócało to normalnego życia rodziny, czyli żeby nie trzeba było sobie odmówić tego, z czego normalnie korzystamy.
No a Ružmarin to dla Twojej rodziny wakacyjna norma przecież?...
Stasiek18 napisał(a):Nie wiem dlaczego ale najbardziej mi się podobała Povlja i Ticja Luka
Właściwie też nie wiem dlaczego... hmmm... przecież to taka zwyczajna mała dziura...
elka21 napisał(a):Istria jeszcze prze ze mnie nie odwiedzona, a widzę, że to może duży błąd.
Istria to świetne miejsce na kilkudniowe zwiedzanie. Plaże zauroczyły mnie mniej, ale plażowałam raptem w dwóch miejscach. Myślę, że mogłabym jeszcze kiedyś zajrzeć na półwysep, żeby zobaczyć te okolice, których nie zdążyłam tym razem odwiedzić.
___
BTW, tak skutecznie mnie zachęciliście w tej relacji, że na weekend w świętokrzyskie jadę.