21monika napisał(a):W Puli jest jaszcze największy Targ Rybny na Istrii, w sumie ciekawe miejsce ilość i różnorodność ryb, owoców morza pobiła nawet Targ w Rijeka. Jeśli ktoś lubi to polecam.
Kasia i Krzyś napisał(a):trochę miałam do nadrobienia, no musiałam po prostu zrobić sobie większą przerwę od forum, bo tęsknota za Chorwacją była zbyt duża...
wracam "do żywych", więc z Twoją relacją musiałam być na bieżąco
CROberto napisał(a):Kamienjak bardzo mnie interesuje - podobno fajnie tam jechać cudzym autem...
maslinka napisał(a):Kamenjak (przynajmniej na razie) nie powala
I jak tu zdradzić Dalmację...
Nefer napisał(a):Dużo ludzi, dużo samochodów, kurz wszechobecny.
Nie dziwię się Twojemu dysonansowi poznawczemu .
maslinka napisał(a):Kamenjak (przynajmniej na razie) nie powala
ruzica napisał(a):To chyba jest początkowy fragment Kamenjaka i on rzeczywiście nie powala Ale krańcowy cypel półwyspu wygląda całkiem fajnie(tzn. ja nie byłam,ale na zdjęciach wygląda nieźle), może Danka dotarła później i lepszą stronę Kamenjaka pokaże nam wkrótce....
andeo napisał(a):Hahaha,Danka ,ja to myślałam że bawiłaś się aparatem i pierwszy plan w sepii zrobiony no i ta rozdeptana ziemia na plaży to musiało boleć po pięknym Braču
lotnikwsk napisał(a):Sepia ...dobre auto też musiało być w niezłej sepii
travel napisał(a):Dobrze ,że się nie pchałam na Kamenjak ,choć we wrześniu pewnie było tam luźniej.
Nefer napisał(a):W drugim odcinku relacji Kamenjak prezentuje się lepiej niż w pierwszym.
Powrót do Nasze relacje z podróży