Janusz Bajcer napisał(a):Mikromir napisał(a):.
Jedziemy na Istrię
Ja jadę
Liczyłam na Ciebie - w końcu jesteś specem od tego kawałka Chorwacji.
Mikromir napisał(a):Liczyłam na Ciebie - w końcu jesteś specem od tego kawałka Chorwacji.
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mikromir napisał(a):.
Jedziemy na Istrię
Ja jadę
21monika napisał(a):Istria to nasze drugie podejście do CRO
A te górki i agrafki przy Senj to cała kwintesencja wakacji, bo my z płaskiego więc każde górki cieszą.
Mikromir napisał(a):To będzie bardzo wyczerpujący, szybki i krótki (3 i pół dnia) bieg ciężkim kłusem przez Istrię w ukropie lejącym się z nieba. Zapraszam.
Janusz Bajcer napisał(a):Mikromir napisał(a):.
Jedziemy na Istrię
Ja jadę
piotrf napisał(a):Nam jeszcze kilku dni ( tygodni ) na Istrii by się przydało spędzić , żeby ją dobrze poznać .
Mikromir napisał(a):Jak to przypadkiem?
O Klenovicy kiedyś myślałam
Mikromir napisał(a):potem zjeżdżamy na Senj.
Mikromir napisał(a):Niczego mi te okolice nie urywają, jak mam być szczera..
Mikromir napisał(a):.
Jedziemy na Istrię
lotnikwsk napisał(a):Ale ...mała córeczka zaraz za Barwinkiem zaczęła kasłać , kaszleć i nie wiem jak to nazwać więc stwierdziłem że jedziemy do Breli,
a za Zagrzebiem było tylko gorzej ,decyzja była tylko jedna ,( Kenovica) bo blisko i próba u tej samej właścicielki i nawet się udało bo miała parę dni wolne. Na drugi dzień wizyta w przychodni a po czterech dniach odwrót (szkoda mi było małej jak patrzy na niebieską wodę)
lotnikwsk napisał(a):Jak wiosenna chlapanina będzie się przedłużać to może wrzucę parę fotek z Klenovicy
krakusowa napisał(a):Będąc w Dramajl zrobiliśmy sobie wycieczkę objazdową - Pula, Rovinj
a kilka lat temu wracając z Pagu spędziliśmy na Istrii całe... dwa dni
mysza73 napisał(a):Zaryzykuję ... i też jadę
Koenig napisał(a):To wszystko w kraju, gdzie wiesz gdzie się udać, jak się dogadać. Za granicą problem robi się większy.
Powrót do Nasze relacje z podróży