Na Rogu my byli, nawet dwa razy. Pierwszy i ostatni.
Z drugiej strony, być w Bolu i Zlatego Rata nie odwiedzić, to tak jak być w Kielcach i po ryju nie dostać
dids76 napisał(a): być w Bolu i Zlatego Rata nie odwiedzić, to tak jak być w Kielcach i po ryju nie dostać
lotnikwsk napisał(a):dids76 napisał(a): być w Bolu i Zlatego Rata nie odwiedzić, to tak jak być w Kielcach i po ryju nie dostać
Danusia nie przejmuj się
Mikromir napisał(a):lotnikwsk napisał(a):dids76 napisał(a): być w Bolu i Zlatego Rata nie odwiedzić, to tak jak być w Kielcach i po ryju nie dostać
Danusia nie przejmuj się
Właściwie to ja się tak bardzo nie przejmuję... ...zwłaszcza, że jeszcze nawet w Kielcach nie byłam.
Mikromir napisał(a):Bezto mi trocha gupio jest...
...zwłaszcza, że na Lovrečina my tyż niy dojechali...
Mikromir napisał(a):dids76 napisał(a):być w Bolu i Zlatego Rata nie odwiedzić, to tak jak być w Kielcach i po ryju nie dostać
Bezto mi trocha gupio jest...
...zwłaszcza, że na Lovrečina my tyż niy dojechali...
słoma79 napisał(a):Piździć piździ...
lotnikwsk napisał(a): piździło na pewno
lotnikwsk napisał(a):i na pewno czarownice były ........na miotłach oczywiście
dids76 napisał(a):Lovrečina tyż my dwa razy zaliczyli, tak jak Róg pierwszy i ostatni. Nie nasze klimaty.
Piter_M napisał(a):Jo był w Chorwacji a na Braču żech nie był
Mikromir napisał(a):Piter_M napisał(a):Jo był w Chorwacji a na Braču żech nie był
Fatalnie. A wstyd Ci chociaż? Po jakiejś Istrii latasz, na łysym Pagu byłeś, że o innych miejscach nie wspomnę, a Brač tak nieładnie ignorujesz... Shame...
Ja bym baaardzo chętnie obejrzała Twoje zdjęcia z wysp środkowej i południowej Dalmacji...
Mikromir napisał(a):słoma79 napisał(a):Piździć piździ...lotnikwsk napisał(a): piździło na pewno
Tego się właśnie obawiałam...
)
Mikromir napisał(a):Piter_M napisał(a):na wakacjach będziemy 3000 metrów wyżej ...
Wysoko mierzysz...
Wciągnęło Cię...
Mikromir napisał(a):Góry wysokie, co im z wami walczyć każe?...
Powrót do Nasze relacje z podróży