Buber napisał(a):Ładny piernik ... ale ze względu na napis nieco obawiałbym się konsumpcji .
jacek1974 napisał(a):Odwiedził Cię Wojtek Cejrowski?
Nefer napisał(a):Oj tam, oj tam - ładny piernik.
A kolejny odcinek "dróżkowy" też miły do poczytania i do pooglądania.
jacek1974 napisał(a):Odwiedził Cię Wojtek Cejrowski?
jacek1974 napisał(a): mój inny ulubieniec Robert Makłowicz ma chałupę w Dingac na Peljesacu. Nawiasem mówiąc w przyszłym roku miałem tam jechać, ale ostatecznie padło na Brac. A odcinki Makłowicza z Dalmacji polecam - zresztą chyba już wszyscy widzieli co mieli widzieć...
andeo napisał(a):a poważnie to świetne zakamarki i zaciekawił mnie tunel armii ,tylko czy on szedł nad zatoką? tak jak napisałaś?
andeo napisał(a):Na razie szykuje się Podaca na 2016 ,mimo różnych przeciwności nie potrafię zrezygnować z Chorwacji ,jeśli tylko mi zdrowie pozwoli to 27 czerwca będę tam Wiem ,że byłaś ,pisałaś coś o tamtych rejonach? podrzucisz linkę ?
andeo napisał(a):A co tak oczkami wywracasz ? wiem ,że tam ludziÓW jak mrówKÓW ,ale mam nadzieję że na koniec czerwca jakoś damy radę zabieram się za czytanie ,zawsze coś fajnego z Twoich relacji wyciągam .Dzięki .
jacek1974 napisał(a):andeo napisał(a):A co tak oczkami wywracasz ? wiem ,że tam ludziÓW jak mrówKÓW ,ale mam nadzieję że na koniec czerwca jakoś damy radę
Zależy na którą część mrowiska trafisz... My byliśmy w południowej części wioski od strony Bristu i było fajnie.
Powrót do Nasze relacje z podróży