adam11 napisał(a):http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n¶m=
i co tu dużo mówić .. w Zadarze Jadran 24 , w splicie 22
może to w kelwinach albo innych farenchujtach
armar napisał(a):Plumek doradź mi , za tydzień jadę na jachcik popływać po południowej Dalmacji i tak się zastanawiam czy brać piankę czy to raczej zbędne ?
ita napisał(a):armar napisał(a):Plumek doradź mi , za tydzień jadę na jachcik popływać po południowej Dalmacji i tak się zastanawiam czy brać piankę czy to raczej zbędne ?
a nie możesz wziąść tak na wszelki wypadek i najwyżej nie użyć? tak pytam z ciekawości bo nawet nie wiem ile taka pianka waży, czy zajmuje miejsca, ale ja bym się bała, żeby to jednak ktoś inny zdecydował czy mi będzie zimno czy nie.
JacYamaha napisał(a):Plumek napisał(a):Dziś sa 32 stopnie - temp. powietrza. Woda więc sie grzeje. No i nie wieje już 22 stopnie ma na 100%. Dla mnie ukrop
Dziś temperatura wodyna południu 21 do 23 w środkowej Chorwacji.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Upiornie gorąco jest! Już drugi tydzień ponad 30 st... (a i noce coraz cieplejsze ok 23 st.) Sezon kąpielowy otworzyłam w tym roku wyjątkowo wcześnie (18 maja, bo odwiedziła nas przyjacióła.. pewnie, gdyby nie to, poczekałabym chociaż tydzień dłużej), ale woda naprawdę ciepła; średnio 23 st... w sam raz do kąpieli.
Od czwartku zapowiadają krótkie ochłodzenie (temperatura ma spaść do 24 st) i deszcze.. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że opady wyspy nie ominą...
Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Upiornie gorąco jest! Już drugi tydzień ponad 30 st... (a i noce coraz cieplejsze ok 23 st.) Sezon kąpielowy otworzyłam w tym roku wyjątkowo wcześnie (18 maja, bo odwiedziła nas przyjacióła.. pewnie, gdyby nie to, poczekałabym chociaż tydzień dłużej), ale woda naprawdę ciepła; średnio 23 st... w sam raz do kąpieli.
Od czwartku zapowiadają krótkie ochłodzenie (temperatura ma spaść do 24 st) i deszcze.. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że opady wyspy nie ominą...
Pozdrawiam