Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzisiaj już niestety wróciłem z Pagu

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
G. Drzycimski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) G. Drzycimski » 11.08.2006 18:41

Właśnie wróciłem z Pagu. Akurat na tej wyspie byłem pierwszy raz. Polecam, wspaniałe widoki, dobry dojazd. Plaże kamieniste, ja akurat lubię, bo to odmiana od Bałtyku. Na Pagu miejscowe wino - Żutica, miejscowa kuchenna sól morska, lokalny pazski ser, koronki. Jak na tak kosmiczną, kamienną wyspę to wspaniałe lokalne produkty. Ludzi sporo, wielu Polaków. Woda wspaniała, czasmi nawet fala. Jedyny minus to pojawiający się czasami silny wiatr /bora, bora/, bo mało zieleni na wyspie i wichry mogą hulać. Problemów z wodą na kwaterze nie ma, przynajmniej za mojego pobytu 30.07-10.08.2006.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone