Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dzis sie kapale...

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2007 17:58

Pewnie Ozujsko...
Ale może to "kaczka informacyjna"
Hej tam w Cro, jest Karlovacko :?:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 29.05.2007 07:16

A co ja będę pić za dwa miesiące?!
Tak mówił sławek66, wrócił niedawno i przywiózł takie pesymistyczne wieści :cry:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 29.05.2007 07:47

e.zetka napisał(a):A co ja będę pić za dwa miesiące?!
Tak mówił sławek66, wrócił niedawno i przywiózł takie pesymistyczne wieści :cry:

Jak to PODOBNO nie ma rynku?
PODOBNO nie ma piwa które sprzedawane było pod marką Karlovacko, czy PODOBNO ktoś sieje dezinformację?
Jaki cel osiągnąłby browar w Karlovacu wygaszając jeden z najbardziej rozpoznawanych "brandów" chorwackich w Europie?
To tak, jakby zaprzestać produkcji "Żywca" w Polsce...
A z tym PODOBNO..... PODOBNO Korona Kielce ląduje w III lidze, z pominięciem II ;) ;) :P :lol:

PS. I tak wolę Ozujsko.

Pozdrowienia
Rafał
Elaj203
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elaj203 » 29.05.2007 08:33

Dementuję pogłoski. Osobiście piłam karlovacko 11 maja 2007r. na Istrii. :lol: :lol: :lol:
:papa:
na potwierdzenie kawałek zdjęcia
Obrazek
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 29.05.2007 09:19

Ja też mam nadzieję, że Karlovacko będzie tak jak zawsze :lol:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 29.05.2007 13:29

Leon napisał(a):...i chociarz jest 18.10. i temperatura powietrza nie jest zbit wysoka cca 20-22 stopnia, woda morska jeszcze ma 21 stopien. Dzis sie kapale (co prawda sluzbowo) na fermie tunczykow, ale bez pianki. W wodzie bile kole 20 minut. Jak wysiedle to wypile krutka trawarice...i jest ok....

tak jest ok:))).
Ostatnio edytowano 29.05.2007 13:31 przez maadoox, łącznie edytowano 1 raz
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 29.05.2007 13:30

Leon napisał(a):...i chociarz jest 18.10. i temperatura powietrza nie jest zbit wysoka cca 20-22 stopnia, woda morska jeszcze ma 21 stopien. Dzis sie kapale (co prawda sluzbowo) na fermie tunczykow, ale bez pianki. W wodzie bile kole 20 minut. Jak wysiedle to wypile krutka trawarice...i jest ok....

Też się dzisiaj kąpałem:)))). Trawaricy nie mam ale piłem dziś rakiję od babci z Makarskiej:)))), równie dobra:))).
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 31.05.2007 07:42

Za 16 dni będę mógł to sprawdzic osobiscie i dam znac jak najszybciej ale cały czas wierzę, że to tylko plotka.
Poprzednia strona

Powrót do Pogoda i klimat

dzis sie kapale... - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone