Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dziś godz. 8.09

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paza
Odkrywca
dziś godz. 8.09

Nieprzeczytany postnapisał(a) paza » 01.06.2011 08:06

Fanteczka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanteczka » 03.06.2011 14:23

Właśnie jesteśmy na KRK w Baśce i zwijamy manatki, nasz urlop z 14 zmniejszył się do 5 z powodu pogody, Przyjechaliśmy w Poniedziałek i były ładne 2 dni a teraz patrząc na pogodę to na 7 dni do przodu jest kaszanka, więc zawijamy manele. A taką zajebiaszczą kwaterę znaleźliśmy w Zaroku.... Ale to juz 3 raz jak nas Baska wygania deszczem, 2 razy w lipcu i teraz na początku czerwca..... PAPA chyba cię zrazimy do cro.

Beatka, Maksiu i Michał
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2011 16:29

Na tą chwilę to słabo!

http://meteo.marina-punat.hr/webcam.htm

:roll: [/url]
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 03.06.2011 17:42

Fanteczka napisał(a):Właśnie jesteśmy na KRK w Baśce i zwijamy manatki, nasz urlop z 14 zmniejszył się do 5 z powodu pogody, Przyjechaliśmy w Poniedziałek i były ładne 2 dni a teraz patrząc na pogodę to na 7 dni do przodu jest kaszanka

co prawda kamery na KRK ni emam ale np ta z Zadaru pokazuje piękną pogodę ;/

Jakbym ja w prognozy pogody miała wierzyc to bym po 2 dniach z Chorwacji wyjeżdzała a póki co psuła sie tylko pod sam koniec ;)

Marmor - ale nie pada, slonko prześwituje - idealna pogoda do zwiedzania. Choc fakt nie każdy lub zwiedzać ;)
Ostatnio edytowano 03.06.2011 17:55 przez CinnamonGirl, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2011 17:51

Pogoda jest dla mnie zawsze dobra!
Deszcz, burze i inne takie zupełnie mi nie przeszkadzają!

:D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 03.06.2011 21:29

Paza, współczuję
Nie po to się jedzie do Chorwacji, by moknąć i podziwiać uroki przyrody, siedząc w ocieplanej kurtce nad wzburzonym morzem!
U nas na Bałtyku słoneczko i ludzie się kąpią.. ech..

Walcie do Dubrownika lub jeszcze lepiej do Czarnogóry do Ulcinj, bo tam 30 stopni słoneczko.

Właśnie z tego powodu nigdy nie rezerwujemy i nie planujemy ściśle konkretnego miejsca.
pzodro
olaf555
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) olaf555 » 04.06.2011 16:47

06.06 wieczorem wyjeżdżam do Baskiej Vody... Zawiozę pogodę z Polski:), ale już według http://galijula.izor.hr/web/guest/pokre ... e-s-kamere jest coraz cieplej.
Pozdrawiam
Krisku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krisku » 04.06.2011 18:21

Wczoraj rozmawiałem z moją gospodynią w Rażanjiu. Mówiła, że u nich piękna pogoda i już się kąpią w Jadranie.
Może idzie ku lepszemu :)
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 08.06.2011 10:33

Hehe, ja bym w życiu po paru dniach nie zrezygnował. Nawet jak kiedyś we wrześniu miałem przez tydzień burę i 14C, to zostaliśmy do końca. I choć niedosyt był spory (1 dzień plażowej pogody na 14), to do dzisiaj zachowałem przede wszystkim miłe wspomnienia z tamtego wyjazdu (winko, spacery, widoki, smaki, droga), a o tych mniej przyjemnych musi ktoś przypomnieć - tak jak ten wątek teraz.

Uszy w górę, nie bądźcie cieniasami! Od niedzieli będzie super pogoda!
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 09.06.2011 10:57

Bylismy od 30 maja do 4 czerwca W Lokvie i byla ladna pogoda za wyjatkiem srody, kiedy od godziny 10 rozpadalo sie i caly dzień byl pochmurny. Poza tym w piatek zanosilo sie na pochmurny dzień ale my wypłynęlismy na wycieczke na Brac i Hvar a tam bylo slonecznie i goraco. Spotkalismy na statku Polakow, którzy mowili ,że na KRK brzydka pogoda.
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 10.06.2011 16:02

Widzę, że ja to jestem niesamowitą szczęsciarą jesli chodzi o pogode w Cro.Przez 10 lat, jeszcze nigdy nie mielismy tam deszczu, mówię oczywiscie o terenach ,,za tunelem" :) Chociaż to może też troszke dlatego,że zawsze w lipcu tam jestesmy. :D
a_nula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_nula » 11.06.2011 15:19

Fanteczka napisał(a):Właśnie jesteśmy na KRK w Baśce i zwijamy manatki, nasz urlop z 14 zmniejszył się do 5 z powodu pogody, Przyjechaliśmy w Poniedziałek i były ładne 2 dni a teraz patrząc na pogodę to na 7 dni do przodu jest kaszanka, więc zawijamy manele. A taką zajebiaszczą kwaterę znaleźliśmy w Zaroku.... Ale to juz 3 raz jak nas Baska wygania deszczem, 2 razy w lipcu i teraz na początku czerwca..... PAPA chyba cię zrazimy do cro.

Beatka, Maksiu i Michał

Fanteczko, mam nadzieje, ze jednak nie wyjechaliście, patrzę i w tych kamerkach prezentuje się piękna pogoda!! :)
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 11.06.2011 16:46

a gdzie moge te kamerki znalezc??
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 12.06.2011 06:23

marta.78 napisał(a):a gdzie moge te kamerki znalezc??

A np. tu : http://www.chorwackie.pl/kvarner-pl/pog ... -line.html
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 12.06.2011 10:35

dziekuje
Następna strona

Powrót do Pogoda i klimat

dziś godz. 8.09
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies