Pedros29 napisał(a):Nas reprezentuje ,,rodowita Polka""urodzona w Niemczech w romskiej rodzinie.
Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
amatus1 napisał(a):Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
Z tym juz bym tak nie przesadzal. Pracuje w szkole I dzieci chodza dobrze ubrane, bilety na podroz to nie jest jakis wielki koszt, mamy 500 plus wiec mozna sie tym posrodkowac...stracony czas w pracy...sa urlopy, opieka na dziecko a nawet jak cos bezplatny, czasmi slawa potrzebuje wyrzeczen na poczatku. Nic za darmo. Prowadze dzieci w sekcji tenisa stolowego I gdyby kazdy tak podchodzil to bym gral sam ze soba, no moze z corka....
Pedros29 napisał(a):amatus1 napisał(a):Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
Z tym juz bym tak nie przesadzal. Pracuje w szkole I dzieci chodza dobrze ubrane, bilety na podroz to nie jest jakis wielki koszt, mamy 500 plus wiec mozna sie tym posrodkowac...stracony czas w pracy...sa urlopy, opieka na dziecko a nawet jak cos bezplatny, czasmi slawa potrzebuje wyrzeczen na poczatku. Nic za darmo. Prowadze dzieci w sekcji tenisa stolowego I gdyby kazdy tak podchodzil to bym gral sam ze soba, no moze z corka....
Mając na uwadze, że nie wszyscy są operatywni lub wręcz nieporadni, nie mają układów lub poparcia, dziecko nic nie osiągnie choćby najzdolniejsze. Nie mówię tylko o spiewaniu.
Pedros29 napisał(a):Nas reprezentuje ,,rodowita Polka""urodzona w Niemczech w romskiej rodzinie.
Janusz Bajcer napisał(a):Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
Reprezentowała Polskę zasłużenie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Viki_Gabor
Pedros29 napisał(a):Jeżeli uważasz ,że 12-latka jest zasłużona, to kim był mój dziadek, który 5 lat siedzial w więzieniu po wojnie.Był torturowany tylko dlatego, że był w AK.
Pedros29 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pedros29 napisał(a):Dobrze wiem,bo też tu mieszkam.Tylko denerwuje mnie fakt,że dzieci zdolne, ale biedne ,nie mają szans.Dla rodziców wyjazd na casting,a co się z tym wiąże zakup biletów na podróż,ubranie dla dziecka by jakoś wyglądało to próg nie do pokonania.Nie mówiąc o straconym dniu w pracy na co nie każdy może sobie pozwolić.
Reprezentowała Polskę zasłużenie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Viki_Gabor
Jeżeli uważasz ,że 12-latka jest zasłużona, to kim był mój dziadek, który 5 lat siedzial w więzieniu po wojnie.Był torturowany tylko dlatego, że był w AK.