Lednice napisał(a):Nie ma to żadnego znaczenia, bo ewentualne głosy negatywne są rozbite na przeszło 20 innych piosenek
Ludzie w takich konkursach ZAWSZE głosują na kogoś, kogo lubią
Lednice napisał(a):Nie ma to żadnego znaczenia, bo ewentualne głosy negatywne są rozbite na przeszło 20 innych piosenek
Ludzie w takich konkursach ZAWSZE głosują na kogoś, kogo lubią
Lednice napisał(a): Nie mamy też żadnych dowodów na to, że jakiekolwiek jury z powodów politycznych jednych udu.iło, innych z powodów politycznych nagrodziło
Są pewne zasady tego konkursu, przede wszystkim to ma być zabawa, a nie okazja do wirtualnego mordobicia
Lednice napisał(a):Ja z tobą nie dyskutuję, napisałeś że Krym jest rosyjski
Sorry, ale jest tak samo rosyjski, jak Nowy Targ był niemiecki w latach 1939-1945
Ja na forum turystycznym propagandy Putina nie chcę
Lednice napisał(a):Vjetar napisał(a):Lednice napisał(a):Jak by była taka dobra, to by leciała cały czas w polskich rozgośniach komercyjnych
A nie leci, bo to jest piosenka na show telewizyjny
Myślę sobie, że co innego wchodzi w grę, nie leci z innych powodów.
Czyli jakich
anakin napisał(a):Lednice napisał(a):Opowieści o antyrosyjskim spisku to stek bzdur.
No w definicji spisku to się nie mieści, niemniej jednak wszyscy widzą jak wygląda coroczne głosowanie i kto komu daje najwięcej punktów, niezależenie od tego jakiego gniota by ten nie prezentował.
Od jakiegoś czasu doszła opcja Rosja i Ukraina.
Tyle, że to winien być konkurs piosenki, a nie krytyka tyranii i martyrologizm........
baunty napisał(a):anakin napisał(a):Lednice napisał(a):Opowieści o antyrosyjskim spisku to stek bzdur.
No w definicji spisku to się nie mieści, niemniej jednak wszyscy widzą jak wygląda coroczne głosowanie i kto komu daje najwięcej punktów, niezależenie od tego jakiego gniota by ten nie prezentował.
Od jakiegoś czasu doszła opcja Rosja i Ukraina.
Tyle, że to winien być konkurs piosenki, a nie krytyka tyranii i martyrologizm........
Tadeusz chyba nie widzi....lub nie rozumie.
W przyszłym roku Eurowizję wygra uchodźca reprezentujący Niemcy, pieśnią o trudach ucieczki przez morze i skakaniu przez zasieki - stawiane przez "niewiernych"
anakin napisał(a):Generalnie to wygrała świetna piosenka ukraińska a nijaka rosyjska przegrała.
No bo przecież jury głosuje na to co się im podoba, a nie kieruje się jakimś tam Putinem czy wojną.
A świstak siedzi i nap.....w sreberka.
Tyle w temacie.
Se jeszcze puszę na koniec........na pohybel jury.
dhmegi napisał(a):Ciekawi mnie, która z tych piosenek podoba się Wam najbardziej.
Moim faworytem jest Goran Karan.
anakin napisał(a):No bo przecież jury głosuje na to co się im podoba, a nie kieruje się jakimś tam Putinem czy wojną.
A świstak siedzi i nap.....w sreberka.
Tyle w temacie.
anakin napisał(a):Generalnie to wygrała świetna piosenka ukraińska a nijaka rosyjska przegrała.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko