gusia-s napisał(a):Nie oceniajmy ludzi po wyglądzie pliss
No tu mam wątpliwości......
gusia-s napisał(a):romuald22 napisał(a):... Pan Szpak - maluje sobie paznokcie. Może to i w muzyce mało istotne, że ktoś ma inne przekonania seksualne niż ogólnie przyjęte ale nie podoba mi się, że ktoś taki nasz naród reprezentuje ...romuald22 napisał(a):... Żeby nie było to lubię Judas Priest, a tam wokalistą jest gej i nie przeszkadza mi to. Ale Halford nie jest reprezentantem mojej ojczyzny nigdzie. Tylko ja mogę go sobie wybrać...
No nie wierze ... obcokrajowca lubisz mimo, że jest gejem i przyznajesz się do tego publicznie a jednocześnie wstydzisz się za Michała że reprezentuje nasz kraj? tylko dlatego że maluje paznokcie i wg Ciebie to oznacza, że jest innej orientacji?
To takie typowo "polskie" bym powiedziała.
Ja bym się wstydziła gdyby reprezentowało nas jakieś beztalencie. W polskich eliminacjach faworytką była Margaret, na którą tak wielu stawiało, tylko się okazało że ona na żywo śpiewać po prostu nie umie. Pozostali kandydaci z preselekcji krajowych to przepraszam ... ale śpiewające dzieciaki z tych programów tv lepszy poziom wokalny mają.
Michała wybrali widzowie i jego fani ... chłopak ma talent i mocny głos, jest bardzo młody jeszcze, eksperymentuje z wyglądem, stylem muzycznym też ... może odbiega od utartych kanonów ale nie da mu się zarzucić braku talentu i wrażliwości artystycznej. Prezentował nas godnie, bez sztucznych ogni, wybuchów i dymów na scenie oraz innych udziwnień.
Nie oceniajmy ludzi po wyglądzie pliss
romuald22 napisał(a):Co do muzyki to dla mnie ogólnie kiepsko. Ci co mnie znają to wiedzą, że rockową duszę mam. Więc zachwycony ostatnimi występami nie jestem.
romuald22 napisał(a):A nasz przedstawiciel - Pan Szpak - maluje sobie paznokcie. Może to i w muzyce mało istotne, że ktoś ma inne przekonania seksualne niż ogólnie przyjęte ale nie podoba mi się, że ktoś taki nasz naród reprezentuje.
Żeby nie było to lubię Judas Priest, a tam wokalistą jest gej i nie przeszkadza mi to. Ale Halford nie jest reprezentantem mojej ojczyzny nigdzie. Tylko ja mogę go sobie wybrać...
romuald22 napisał(a):Jak facet maluje sobie paznokcie to coś jest z nim nie tak i do końca życia tak będę uważał...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko