romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No i jest Szpak w finale
No i Australia w Euro...
Janusz Bajcer napisał(a):romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No i jest Szpak w finale
No i Australia w Euro...
Ktoś tak zdecydował >>> https://pl.wikipedia.org/wiki/Australia ... _Eurowizji
Janusz Bajcer napisał(a):Ja tego występu tak na sportowo nie odbieram i nie porównuję.
Całkiem możliwe, że w następnej edycji już Australii nie będzie - no chyba, że jej piosenka wygra w Konkursie
romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja tego występu tak na sportowo nie odbieram i nie porównuję.
Całkiem możliwe, że w następnej edycji już Australii nie będzie - no chyba, że jej piosenka wygra w Konkursie
Ponoć jakby Australia wygrała to i tak następny konkurs muszą zorganizować w Europie.
Do sportu,a konkretnie piłki nożnej porównałem bo 8 (słownie - osiem) przyklejonych wątków w Hyde Parku wisi o piłce nożnej. Uznałem, że nawiązanie do nich będzie w tej sytuacji zrozumiałe.
Janusz Bajcer napisał(a):romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja tego występu tak na sportowo nie odbieram i nie porównuję.
Ponoć jakby Australia wygrała to i tak następny konkurs muszą zorganizować w Europie.
Do sportu,a konkretnie piłki nożnej porównałem bo 8 (słownie - osiem) przyklejonych wątków w Hyde Parku wisi o piłce nożnej. Uznałem, że nawiązanie do nich będzie w tej sytuacji zrozumiałe.
Przeszkadza Ci to przyklejenie - bo mnie nie
romuald22 napisał(a): Może to i w muzyce mało istotne, że ktoś ma inne przekonania seksualne niż ogólnie przyjęte ale nie podoba mi się, że ktoś taki nasz naród reprezentuje.
romuald22 napisał(a):... Pan Szpak - maluje sobie paznokcie. Może to i w muzyce mało istotne, że ktoś ma inne przekonania seksualne niż ogólnie przyjęte ale nie podoba mi się, że ktoś taki nasz naród reprezentuje ...
romuald22 napisał(a):... Żeby nie było to lubię Judas Priest, a tam wokalistą jest gej i nie przeszkadza mi to. Ale Halford nie jest reprezentantem mojej ojczyzny nigdzie. Tylko ja mogę go sobie wybrać...
anakin napisał(a):Myślałem, że jeszcze Legolas z Białorusi awansuje, ale niestety się nie udało:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko