nowotarżanin napisał(a):W tym roku byliśmy na plaży Plitka Punta Vodice, plaża kameralna, nie było zbyt wielu ludzi, w większości Austriacy i Niemcy, można spokojnie odpoczywać, choć obok plaży przebiega polna droga prowadząca do Tribunj i zdarzają się niestety ciekawscy panowie przeważnie z Polski, którzy "przypadkowo" zachodzą na plażę aby popatrzeć, mnie to nie przeszkadza więc ogólnie ok.
nowotarżanin napisał(a):W tym roku byliśmy na plaży Plitka Punta Vodice, plaża kameralna, nie było zbyt wielu ludzi, w większości Austriacy i Niemcy, można spokojnie odpoczywać, choć obok plaży przebiega polna droga prowadząca do Tribunj i zdarzają się niestety ciekawscy panowie przeważnie z Polski, którzy "przypadkowo" zachodzą na plażę aby popatrzeć, mnie to nie przeszkadza więc ogólnie ok.
lucek7 napisał(a):nowotarżanin napisał(a):W tym roku byliśmy na plaży Plitka Punta Vodice, plaża kameralna, nie było zbyt wielu ludzi, w większości Austriacy i Niemcy, można spokojnie odpoczywać, choć obok plaży przebiega polna droga prowadząca do Tribunj i zdarzają się niestety ciekawscy panowie przeważnie z Polski, którzy "przypadkowo" zachodzą na plażę aby popatrzeć, mnie to nie przeszkadza więc ogólnie ok.
Siemka czy możesz podać namiar na plażę plitka punta.
Dzięki i pozdrawiam. Daniel
Powrót do Naturystyczna Chorwacja