kowalczyk-stefan napisał(a):Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie. Czy na takich plażach FKK można swobodnie uprawiać s**s? Nawet jeśli ktoś jest powiedzmy 20 metrów od nas(bo żonie to nie przeszkadza)? Dziękuję z góry za odpowiedź.
kowalczyk-stefan napisał(a):Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie. Czy na takich plażach FKK można swobodnie uprawiać s**s? Nawet jeśli ktoś jest powiedzmy 20 metrów od nas(bo żonie to nie przeszkadza)? Dziękuję z góry za odpowiedź.
piotrulex napisał(a):kowalczyk-stefan napisał(a):Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie. Czy na takich plażach FKK można swobodnie uprawiać s**s? Nawet jeśli ktoś jest powiedzmy 20 metrów od nas(bo żonie to nie przeszkadza)? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Plaża FKK od tekstylnej mim zdaniem różni się tylko i wyłącznie brakiem stroju kąpielowego. Przebywając na niej zawsze warto być normalnym człowiekiem i przestrzegać norm którego takowego określają ...
bluesman napisał(a):piotrulex napisał(a):kowalczyk-stefan napisał(a):Witam. Jestem nowy na forum. Mam pytanie. Czy na takich plażach FKK można swobodnie uprawiać s**s? Nawet jeśli ktoś jest powiedzmy 20 metrów od nas(bo żonie to nie przeszkadza)? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Plaża FKK od tekstylnej mim zdaniem różni się tylko i wyłącznie brakiem stroju kąpielowego. Przebywając na niej zawsze warto być normalnym człowiekiem i przestrzegać norm którego takowego określają ...
nagato.1985 napisał(a):Normalni i nie normalni sie piep...rza, ale nie kazdy musi to ogladac. Sex jest fajny jesli uczestnicy i swiadkowie chca brac w nim udzial. Jesli chcesz podam przyklad, w ktorym nawet Tobie by sie to nie spodobalo.....
kowalczyk-stefan napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi. Nie chciałem wywołać burzy. Nie jestem swingersem (nawet nie wiem co to znaczy)... Po prostu mamy chęć zrobi to na plaży. Wiadomo że będziemy szukać totalnie ustronnego miejsca ale czasem jak się ktoś przyszfęda to po prostu w stosowanej odległości by nam to nie przeszkadzało. Dziękuje za informacje.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja