za tunelem pięknie...najlepsze winogrona jakie jadłam zerwałam właśnie tam
ale dla mnie za spokojnie tym bardziej jeśli jedziesz w czerwcu
ines napisał(a):za tunelem pięknie...najlepsze winogrona jakie jadłam zerwałam właśnie tam
mkm napisał(a):Krombocher , spokojnie , poljako ... damy radę
Anadingac , wcale nie jest takim ideałem jak go niektórzy malują .
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Krombocher , spokojnie , poljako ... damy radę
A kto twierdzi, że Anadingač jest ideałem? Po prostu pasuje wielu ludziom, znam tylko jedną osobę która była zawiedziona a wysłałem tam lub zabrałem ze sobą kilkadziesiąt. Siła tego miejsca są gospodarze, bo miejsc takich jak to są setki...
Bocian napisał(a):Anadingač na lipiec i sierpień, już praktycznie pełna. Oba domy.
asikx&rafikx napisał(a):Bocian napisał(a):Anadingač na lipiec i sierpień, już praktycznie pełna. Oba domy.
Mnie się wydawało, że jak w lipcu powiem, że chcę rezerwować na następny sierpień - to mnie Bobo zabije śmiechem. Otóż nie. Nie byłam pierwsza
I teraz wniosek, że całe szczęście mnie tknęło na miejscu - bo by była klapa jakbym się za rezerwowanie wzięła w listopadzie
Pzdr,
Aśka
mkm napisał(a):Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Krombocher , spokojnie , poljako ... damy radę
A kto twierdzi, że Anadingač jest ideałem? Po prostu pasuje wielu ludziom, znam tylko jedną osobę która była zawiedziona a wysłałem tam lub zabrałem ze sobą kilkadziesiąt. Siła tego miejsca są gospodarze, bo miejsc takich jak to są setki...
Muszę się pochwalić , że wysłałem tam też sporo ludzi ... wszystkim się podobało ... a jeden , to nawet poszedł w Twoje ślady i zaraził się na amen
Bocian napisał(a):...zwiedzam inne miejsca niż Pelješac i później jadę do Bobo. Po co mam szukać czegoś innego jak tam traktują mnie jak swojaka...
mkm napisał(a):Krombocher , spokojnie , poljako ... damy radę
majeczka napisał(a):Bocian napisał(a):
...doskonale znam to z autopsji, ale w moim przypadku byłby to czwarty raz na Korculę lub szósty, czy siódmy na Hvar
darek1 napisał(a):ines napisał(a):za tunelem pięknie...najlepsze winogrona jakie jadłam zerwałam właśnie tam
Koleżanka płaciła za winogrona czy tak cichaczem zerwała:roll: