Krombocher , tutaj nie ma się co zastanawiać ... trzeba pojechać za tunel , a potem w lewo lub w prawo ... ale to już nie ma wiekszego znaczenia
Pozdrav .
krombocher napisał(a):Dzięki za informację. Patrząc na stronę słynnej Villi Anadingac byłem przekonany, że Dingac to także "a small village on the Pelješac peninsula".
Pozdrawiam
K
Bocian napisał(a):krombocher napisał(a):Dzięki za informację. Patrząc na stronę słynnej Villi Anadingac byłem przekonany, że Dingac to także "a small village on the Pelješac peninsula".
Pozdrawiam
K
A z czego ta willa jest taka słynna?
Kiedyś Bobo określił mi dość dokładnie granice regionu Dingač, ale , że było to poparte spożywaniem owoców owego regionu to niedokładnie pamiętam Chyba od Podobuće do Trstenica.
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Krombocher , tutaj nie ma się co zastanawiać ... trzeba pojechać za tunel , a potem w lewo lub w prawo ... ale to już nie ma wiekszego znaczenia
Pozdrav .
Dingac jest tylko jeden A za tunelem w prawo to raczej rowerem
mkm napisał(a):Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Krombocher , tutaj nie ma się co zastanawiać ... trzeba pojechać za tunel , a potem w lewo lub w prawo ... ale to już nie ma wiekszego znaczenia
Pozdrav .
... jeszcze nigdy nie widziałem w prawo roweru
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Krombocher , tutaj nie ma się co zastanawiać ... trzeba pojechać za tunel , a potem w lewo lub w prawo ... ale to już nie ma wiekszego znaczenia
Pozdrav .
... jeszcze nigdy nie widziałem w prawo roweru
Dojechałeś samochodem do Podobuce? Jadąc w prawo za tunelem?
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Bocianie ... w lewo pisze Borak , a w prawo Potocine ... no chyba , że ostatnio zmienili na Podobuce
A, jeśli mówimy co jest napisane na tablicy, to jest zgoda Wcześniej była mowa o Podobuce, to tak się zasugerowałem
Powrót do Nasze relacje z podróży