Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziki Pelješac, Zielona Korčula i Księżycowy Pag-6raz w Cro!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 30.06.2010 06:56

ines napisał(a):

Obrazek

Obrazek

Potwierdzam wszystko co ines napisała na temat Mikulov, sympatyczne miasteczko tuż przy granicy z Austrią. W tej restauracji, a raczej w tym ogródku na deskach jedliśmy rok temu obiadek.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 05.07.2010 13:47

Dokładnie Mikulov warto zwiedzić bardzo sympatyczne miasteczko :)
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 06.07.2010 15:30

oj chyba forum zaniedbałam :) supcio relacja powiem raz jeszcze !
miło zakończona ...ja już myślami w Chorwacji jestem ...a tu za miesiąc wyruszamy.....
Ines a w tym roku gdzie wakacje????
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 08.07.2010 08:12

Witaj droga Ines :D , późno i na raty, ale z zachwytem obejrzałam całą relację, no i tęskno mi się zrobiło za zielonym półwyspem. Za tydzień z haczykiem my wyruszamy i już się cieszę na pisanie kolejnej relacji. No i czekam na Twoją, bo mam nadzieję, że i kolejne.... hi hi , chorwackie wojaże nam opiszesz :wink: , chyba, że zdrada się uda...
Pozdrawiam cieplutko.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.07.2010 15:12

.:Kasia:. napisał(a):oj chyba forum zaniedbałam :) supcio relacja powiem raz jeszcze !
miło zakończona ...ja już myślami w Chorwacji jestem ...a tu za miesiąc wyruszamy.....
Ines a w tym roku gdzie wakacje????

dziękuje :)
nie mam planów, zastanawiam się czy nie zdradzić Cro, ale znając życie, pewnie znów tam wylądujemy... :twisted: Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 15.07.2010 18:08

helen napisał(a):Witaj droga Ines :D , późno i na raty, ale z zachwytem obejrzałam całą relację, no i tęskno mi się zrobiło za zielonym półwyspem. Za tydzień z haczykiem my wyruszamy i już się cieszę na pisanie kolejnej relacji. No i czekam na Twoją, bo mam nadzieję, że i kolejne.... hi hi , chorwackie wojaże nam opiszesz :wink: , chyba, że zdrada się uda...
Pozdrawiam cieplutko.

Helen jak wam zazdroszczę ! ja pewnie na początku września jak co rok :)
możliwe, że znów Peljesac, Korcula i zastanawiam się nad Mljet, ale z tego co wiem Maslinka tam teraz jest więc może jak wróci napisze co nieco :)
bawcie się dobrze i odpoczywajcie :) !!!
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 15.07.2010 19:10

A ja Ci zazdroszczę tego września, niestety nauczycielskie wakacje mimo wielu zalet mają i jedną wadę, wymuszają urlop w szczycie sezonu, ostatni tydzień sierpnia już muszę być w pracy. Zaczęłam pakowanie, teraz szukam jeszcze pomysłów na odkrywanie miejsc jeszcze przez nas na Pagu nie widzianych. Dla mnie Twój wyjazd będzie przedłużeniem wakacji, pod warunkiem, że szybciutko zaczniesz pisać relację :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 20.07.2010 16:03

Helen to pozostaje mi życzyć wspaniałych wakacji ! :)
Odpoczywajcie i po powrocie czekam na Twoja relację :) my pewnie koniec sierpnia początek września na Cres i gdzieś jeszcze..jeszcze szukam :)
Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2010 21:05

dziękuję :)
Pozdrawiam
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.07.2010 13:21

Kurka, chciałem pooglądać a tu nic z tego.
Szkoda.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 27.07.2010 16:36

Jacek S napisał(a):Kurka, chciałem pooglądać a tu nic z tego.
Szkoda.

Zdjęcia są z całej relacji, brakuje tych ostatnich (niestety skasowali, jak będę mieć chwilkę to wrzucę) także oglądać możesz prawie całość :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 03.08.2010 18:06

oki. zdjęcia przesłane :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.08.2010 07:59

ines napisał(a):15września
Obrazek

Nie chcę wyjść na marudę ale...dalej nie ma.
:wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 16.08.2010 16:14

część zdjęć jest, części nie ma, niestety coś na serwerze zdjęcia skasowało. jak znajdę chwilkę to znów wrzucę fotki :)
Pozdrawiam!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.09.2010 21:59

namiary poszły. Pozdrawiam :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Dziki Pelješac, Zielona Korčula i Księżycowy Pag-6raz w Cro! - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone