A ja do oglądania Twoich zdjęć wybrałem taką muzykę
darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Kolega kawo, jakiś taki rozdrażniony, ukąśliwy.. więcej luzu kolego!!
Każdy spędza wakacje jak lubi, Tobie tak nikt nie karze.
Darku1 Pozdrawiam !
Znowu ten Lolek i do tego jeszcze z Poznania. Większej kary na forum to już nie ma.
dg napisał(a):ale mi sie na wspomnienia zebrało z zeszłorocznych wakacji.
W Trsteniku tam gdzie to czerwone auto, stało moje i wynajmowlaismy tą kamienice, a tam gdzie karlovacko wynjamował szwagier z rodziną.
Duba i Divna też super. W Trpanj jest fajna promenada wśród skał do błot leczniczych, a ta część portowo-plażowa też IMO mało ciekawa.
espeszali 4U widok na Trstenik (próbowałem wejść na tą górę, ale zatrzymały mnie skałay i krzaki kłujące)
http://img269.imageshack.us/img269/47/trstenik.jpg
P.S. nastepnym razem zaliczcie też palze za Trstenikiem i Crkvenice - bajer droga
ines napisał(a):kawo, witam w mojej relacji i dziękuję za miłe słowa
moja relacja jest skrótem wyprawy, a nie opowiadaniem w szczegółach tego co robiłam W Chorwacji już byłam wystarczającą ilość razy, byłam po 10 dni w jednym miejscu, wyleżałam się , na odpoczywałam ... w tym na Peljesacu... w tych miejscach się już nabyłam..teraz mam potrzebę chłonięcia dużej ilości miejsc... rozumiem, że ty masz inną potrzebę spędzania wakacji każdy jest inny...był czas na opalanie, na odpoczywanie...jednak zwiedzanie w tym roku było priorytetem taki był tez cel..nie każemu to odpowiada...2 tygodnie były intensywne, szczególnie na Pagu i Korculi...na Peljesacu już błogie lenistwo..prawie
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży