Oooooooooooooooo
Taką , wrześniową Cro lubię
Ale fotki robiliście bardzo wcześnie . . . te puste plaże
Piękne , oj piękne
miejski napisał(a):darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines pięknie, czekamy na więcej
Nie bądż taki hej do przodu kolego Lolek. Żona wie, że kolega tak na forum mizdrzy się do koleżanek ???
Ej, Darek, przecież wszyscy wiedzą, że gdzie Ines tam i Ty, to i Lolkowi też trochę wolno
lolek80 napisał(a):miejski napisał(a):darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines pięknie, czekamy na więcej
Nie bądż taki hej do przodu kolego Lolek. Żona wie, że kolega tak na forum mizdrzy się do koleżanek ???
Ej, Darek, przecież wszyscy wiedzą, że gdzie Ines tam i Ty, to i Lolkowi też trochę wolno
No właśnie wolno mi też ! Pozdrawiam Serdecznie!
maslinka napisał(a):Ach, zjeść śniadanko na tarasie z takim widokiem... Rozmarzyłam się Niesamowite widoki od rana na całą okolicę, pięknie! (Sprzed namiotu to ma się jednak inną perspektywę, powiedziałabym: "oddolną" )
Śliczne zdjęcia I jak słonecznie i ciepło.
Pozdrawiam serdecznie
miejski napisał(a):Hej Ines,
Widzę, że "zakotwiczyliście się" w zachodniej części Orebica (za portem), gdzie my za często nie zapuszczaliśmy się. Tym chętniej czytam Twoją relację, nie ukrywając, że miałaś wpływ na wybór Orebica jako naszego drugiego miejsca w Cro w tym roku.
mkm napisał(a):lolek80 napisał(a):miejski napisał(a):darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines pięknie, czekamy na więcej
No właśnie wolno mi też ! Pozdrawiam Serdecznie!
Wolno... A jakże Więcej odwagi Lolkowi życzę
Powrót do Nasze relacje z podróży