pomorzanka zachodnia napisał(a):Coś jednak jest w tym Biogradzie : ukwiecone budki, fjaka, zachód słońca...
Nie nie nie. Nie przekonasz mnie do niego
pomorzanka zachodnia napisał(a):Coś jednak jest w tym Biogradzie : ukwiecone budki, fjaka, zachód słońca...
"pavlo"]Pojawiam się na kolacji z tej wyprawy. Nie było mnie, bo nie miałem noża i widelca .
Głodny jestem CRO,.. pisz Beata dalej o swoich wyprawach.
Gratuluję wspaniałego żeglowania z warunkami gdzie paralotniarze siedzą na d..ie .
Zieleń we włosach,... to taki kiedyś przebój był "Zielono mi" Pana Dąbrowskiego.
W 2023 będę w CRO.
Wątek wystartował muzycznie, to na koniec coś muzycznego:
Chris_M napisał(a):My w tym roku nie mogliśmy doczekać się przekazania jachtu, więc Michał z rodziną żeby zabić czas też wyruszył na zwiedzanie Biogradu i także trafił na tę instalację:
"maslinka"]Zamiast kupować sól, mogliście zebrać z Waszej skóry/ubrań
Świetny "las masztów" przy zachodzącym słońcu
majkik75 napisał(a):Dziękuję za relacje, za opisane przygody, za znów możliwość poznania Chorwacji od tej strony, z której ja raczej jej nigdy nie zobaczę.
Do następnego rejsu
pozdrawiam, Michał
dangol napisał(a):Było pięknie i ekscytująco, aczkolwiek cieszę się, iż przeżywałam te przygody wyłącznie wirtualnie . Atmosfera na bardziej leniwych letnich rejsach jest jednak mi bliższa , więc z przyjemnością będę śledzić Wasze kolejne, rodzinne rejsy
Dzięki za relację
pavlo napisał(a):Dziękuję za relację. Nie zawsze mogłem być na bieżąco. Beata, Twoja dokumentacja fotograficzna oddaje piękno tego kraju i jak można się w nim zakochać, a jeszcze bardziej jak zakochać się w żeglowaniu. To musi być naprawdę cudowne kiedy wiesz, że każdego dnia cokolwiek robisz, to robisz to z myślą, że niedługo dzięki temu co robisz to znowu popłyniesz
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):Dziękuję za relację. Nie zawsze mogłem być na bieżąco. Beata, Twoja dokumentacja fotograficzna oddaje piękno tego kraju i jak można się w nim zakochać, a jeszcze bardziej jak zakochać się w żeglowaniu. To musi być naprawdę cudowne kiedy wiesz, że każdego dnia cokolwiek robisz, to robisz to z myślą, że niedługo dzięki temu co robisz to znowu popłyniesz
Lepiej bym tego nie ujęła - cokolwiek robię każdego dnia robię to z myślą, że znowu popłynę! Dokładnie tak Kocham żeglować i niewiele jest w stanie mnie powstrzymać - o czym juz jutro
pavlo napisał(a):Ja kompletnie nie znam Beaty, ale jak jutro powie, że wyprowadza się z PL do CRO, to powiem: przejrzałem ją do cna
Każdy kto ma pasję to wie, że bez niej to LIPA w życiu. Pasja w życiu to właśnie samo życie
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację z emocjami związanymi z prawdziwym żeglowaniem , kolorami morza i zwałami chmur nad górami , zachodami słońca i marinami pełnymi masztów
Masz rację - życie bez pasji to lipa . Życzę spełnienia planów , marzeń i do następnego
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży