"wiola2012"]
Gra w takich okolicznościach to sama przyjemność .
Panowie byli bardzo zaaferowani, zupełnie nie wiem dlaczego
No proszę, nawet łódkę w Chorwacji mam. To znak jakiś
Chyba na pewno '
Działaj
"wiola2012"]
Gra w takich okolicznościach to sama przyjemność .
No proszę, nawet łódkę w Chorwacji mam. To znak jakiś
Kapitańska Baba napisał(a):[b][color=#0000FF]Stoimy naprzeciw toru do gry.
I jako, że jest całkowicie po sezonie – miejscowi w końcu korzystają z tego toru.
Dawigs napisał(a):W sezonie też trafialiśmy na grających miejscowych. Lubimy oglądać ich zmagania .
Kapitańska Baba napisał(a):Dziś krótki, dwugodzinny spacer po lesie i musieliśmy wracać do domu bo wyczerpaliśmy swoją ładowność a drugiego kaptura nie miałam aby odpiąć i użyć jak siatkę
wiola2012 napisał(a):Teraz już wiem dlaczego znaleźliśmy tak mało grzybów . Ty wszystkie wyzbierałaś .
dangol napisał(a):Gratulacje dla Ewy i Rodziców
Kapitańska Baba napisał(a):To był regatowy weekend - w sobotę nasza Ewa walczyła o puchar Komandora Yacht Klubu Polski - z pełnym sukcesem zresztą Ograła nawet dorosłych na szybszej łodzi i pierwsze miejsce na pudle Jej
I żeby tego było mało - tą wygraną przypieczętowała pierwsze miejsce w serii wyścigów rozgrywanych na 45-lecie Biegnącej po Falach i puchar oraz dyplom Grand Prix 2022 w klasie Open należy do Niej i Jej Załogantki
Chris_M napisał(a):Pełny szacunek!!!
Kapitańska Baba napisał(a):To był regatowy weekend - w sobotę nasza Ewa walczyła o puchar Komandora Yacht Klubu Polski - z pełnym sukcesem zresztą Ograła nawet dorosłych na szybszej łodzi i pierwsze miejsce na pudle Jej
I żeby tego było mało - tą wygraną przypieczętowała pierwsze miejsce w serii wyścigów rozgrywanych na 45-lecie Biegnącej po Falach i puchar oraz dyplom Grand Prix 2022 w klasie Open należy do Niej i Jej Załogantki
piotrf napisał(a):Gratulacje i wielkie brawa dla Ewy
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży