Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziewicza wyspa

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 04.01.2007 19:04

Karolina Nowakowska napisał(a):Jak to nie ma informacji!!!!! właśnie to wyciełam z tej strony:

"Mamy do zaoferowania trzy apartamenty w okresie od początku czerwca do końca września.

Apartament numer I- największy mogący pomieścić od 4 do 6 osób składa się z dwóch sypialni, łazienki, holu, kuchni z pełnym wyposażeniem. Kuchnia połączona jest z tarasem z widokiem na morze. Cena apartamentu wynosi od 55do 60 euro za dobę.

Apartament numer II- mniejszy mogący pomieścić od 2 do 4 osób składa się z : jednej sypialni, holu, łazienki, kuchni z pełnym wyposażeniem i małego balkoniku z widokiem na morze. Cena wynosi od 35 do 45 euro za dobę.

Apartament numer III- w cenie od 25 do 30 euro to wygodny dwuosobowy pokój z łazienką, wyposażony w lodówkę i telewizor.

Zapewniamy także naszym gościom wyżywienie- dwa posiłki dziennie. Śniadanie i obiadokolację w cenie 15 euro od osoby.

Witam, poszukuję w tym roku apartamentu w Chorwacji, zainteresowała mnie ta oferta. Proszę podać, w jakiej miejscowości znajduje się ten apartament i jakie ceny obowiązują w tym roku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.01.2007 19:19

Karolina Nowakowska napisał(a):W tym roku zrobię dużo zdjęć, bo mam nową cyfróweczkę i roześlę do wszystkich zainteresowanych 8)

Trzymałem za słowo i proszę o kila zdjęć z cyfróweczki (a jak to :?: )
:papa:
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 25.04.2007 12:18

Ja też nie wiem o co chodzi?
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne