Franz napisał(a):Piękny dzień macie za sobą.
To prawda
Najwyższy czas go odespać
Pozdrawiam i dobrej nocy, Wojtku !
Piotrek
janusz.w. napisał(a):Zaczynam się zastanawiać jak zorganizować urlop przyszłoroczny aby chociaż na spacer w Dolomity podjechać...
longtom napisał(a):
mariusz-w napisał(a):Też tak uważam.plavac napisał(a):Dolomity - góry dla Każdego
plavac napisał(a):Za każdym pobytem w tych górach mam taki problem z oczami j.w.
blackmore2k3 napisał(a):Czyli jednym słowem dobrze wybraliście
plavac napisał(a):Ale wybraliśmy dobrze o tyle, że nigdzie mi tak piwo nie smakuje jak w górach po dużym wysiłku
plavac napisał(a):Czy nie sadzisz zatem, że promując w ten sposób Dolomity, powinniśmy zwrócić się o wsparcie logistyczne do Ministerstwa Turystyki Trento/Alto Adige oraz Veneto?
plavac napisał(a):A tak już poważnie - to mam nadzieję, że Was tam, na północy i zachodzie, nie przytłoczy zbliżający się huragan ... Co dopiero przeżywałem kolejny raz, jak taki wiatr potrafi dać w kość... U nas, na południu, apogeum ma być jutro ok.13.00.
plavac napisał(a):dusiołek napisał(a):...jakbym znała już tego Wędrowca...?
Coraz więcej osób się do tego przyznaje ... Muszę Go o to wypytać ...dusiołek napisał(a):Dolomity znane są nam tylko z zimowego krajobrazu, ale to co zobaczyliśmy na zdjęciach zapiera nam dech w piersiach.
Wierzę (i wiem ), że można to zmienić ...
Pozdrawiam