beatabm napisał(a):...kierunek pełne morze
To jest to co tygrysy lubią najbardziej
nie wiem gdzie bywacie...ale ani pół tygrysa tam nie widziałem delfinów też nie było
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):...kierunek pełne morze
To jest to co tygrysy lubią najbardziej
nie wiem gdzie bywacie...ale ani pół tygrysa tam nie widziałem delfinów też nie było
beatabm napisał(a):Jak to gdzie??? Wszędzie
gusia-s napisał(a):Ależ pokaz pływadeł
Możemy się tak bujać i bujać nigdzie się nie spiesząc
Krilo zdaje się nie jest fishpicnikiem, nie dają chyba ni rybki ni popitki, to zwykły rejsowy stateczek.
płyniemy i płyniemy i płyniemy...nuda, nic się nie dzieje...krowa, kura, droga na Ostrołękę...do Korčuli jest cholernie daleko z Živogošće
beatabm napisał(a):płyniemy i płyniemy i płyniemy...nuda, nic się nie dzieje...krowa, kura, droga na Ostrołękę...do Korčuli jest cholernie daleko z Živogošće
Jakie daleko??? Toż to nawet nie ma 30 mil, rzut beretem Chyba w ładowni rzeczywiście pusto się zrobiło .... u, to wtedy bardzo daleko
Ten to chyba już czuł świąteczny klimat, jak choinka wystrojony
Katerina napisał(a):na kolejny odcinek zapraszam w nowym roku...tymczasem do 2 stycznia można mnie spotkać na szlakach Gór Sowich gdyby się ktoś wybierał...Sretna Nova Godina
To nie pocycasz z nami na Queen w moim przedsylwestrowym odcinku
beatabm napisał(a):Baw się dobrze w tych górach i ratowników nie wzywaj, pamiętaj że w górach zachodzi słońce i robi się ciemno Żartuję oczywiście Pozdrów góry
Powrót do Nasze relacje z podróży